CBA akciós újság

cba

A CBA üzletlánc az egyik legismertebb élelmiszer üzlethálózat hazánkban, és hetente megjelenő akciós újságok sokak számára nyújt kellő tájékoztatást a jó áron történő bevásárláshoz.

A piros szín pozitív megerősítéssel szolgálhat a vevőknek, hogy az akciók figyelésével kedvező áron juthatnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez.

Habár a termékek árainál nem kerül feltüntetésre az elérhető kedvezmény mértéke, építenek az üzletlánc iránti fogyasztói bizalomra.

A kisebb árumennyiséget preferálók számára a felvágottak, sajtok esetében a könnyebb áttekinthetőség miatt az ár 10 dekagramm mennyiségre kerül bemutatásra.

A tematikus felépítésű CBA akciós újságok segítségével a család napi élelmiszer szükséglete, a pékárut, gyümölcsöket, felvágottakat, tejtermékeket tekintve változatosan elégíthető ki. Emellett érdemes figyelmesen lapozni a szórólapokat, mert egyes termékeket az akciós héten kívül, akár hosszabb időtartamig lehet kedvezményesen megvásárolni.

Az akciós újságok a nagyobb árukínálattal, például csemegepulttal rendelkező üzleteik akcióira is külön felhívja a figyelmet, így egy nagyobb bevásárlás miatt érdemes az üzletlánc egyéb tagjait felkeresni.

A Cba. hu weboldalon különféle szempontok alapján kereshetőek az üzletek: például pékség, hentespult, csemegepult, vinotéka üzemel, de akár meleg étkezéssel, csekkbefizető automata lehetőségről is lehet tájékozódni.

Akciós Újságok
LIDL akciós újság
JYSK akciós újság
TESCO akciós újság