Biztonsági medencetakarás

alukov medencefedések

Minden szülő biztosan érezte már azt a nyugtalanító érzést, ami akkor jön elő, ha kisgyermek víz, medence, uszoda vagy kerti tó közelébe kerül. Aggodalommal figyeli a gyermek lépéseit és folytonosan csak arra gondol, hogy ne történjen semmilyen baj. Szerencsére az Alukov legújabb termékei megoldást kínálnak ennek a problémának az elhárítására.

A víz különös erővel vonzza a gyermekeket és mivel kis korban nincs semmilyen tapasztalatuk és félelemérzésük ezért bátrabbak, ami sajnos sokszor nem várt fordulatot vesz.

Nem szándékunk arról információt adni, hogy hány és milyen baleset történik otthoni medence, uszoda környezetében a kisgyermekekkel, mert ez nem a mi feladatunk, de sajnos ez a szám nem kevés. Azt viszont meg tudjuk mondani, hogy azok száma, akik megszabadultak a nyugtalanító és kellemetlen gondolatoktól, mivel használnak megfelelő medence takaró eszközt a gyermekek biztonsága érdekében , folyamatosan növekszik. Minden felhasználó, akivel néhány hetes használati idő után beszélünk, örömét és elégedettségét fejezi ki, amiért hozzájuthatott a medence körüli életet megkönnyítő és biztonságot adó medencefedést megvalósító biztonsági hálóhoz.

medencefedés az alukovtól

 

Az általunk kínált eszköz olyan kiegészítés a medence, uszoda eszköztárához, amely a gondtalan és biztonságos medencehasználatot teremti meg. Mindaz, ami a medence építésekor kimaradt, mert esetleg senki sem hívta fel rá figyelmünket és nekünk nem volt tapasztalatunk abban, most pótolható. A biztonsági medencetakarás valóban gondtalan medence körüli életet tesz lehetővé.