Most indult vállalkozása és még nincs könyvelője?

könyvelés

Most indult vállalkozása és még nincs könyvelője? Elégedetlen mostani könyvelőjével? Úgy érzi nem kap segítséget döntéseihez, nincs kihez fordulnia? Terhes Önnek a könyvelési anyag átadásának jelenlegi módja? Kérdéseire nem kap kielégítő választ, vagy ha kap, későn? Késve, hiányosan kapja meg a vállalkozását érintő adózási információkat? Úgy érzi az adóoptimalizálás nem teljesül az Ön cégénél? Kérjen kedvezményes díjajánlatot kötelezettségmentesen!

Teljeskörű könyvvitel: Irodánk a megbízó vállalkozás teljeskörű könyvelét garanciával ellátja. Külön megállapodás esetén lehetőség van a visszamenőleges könyvelésre is.

Teljeskörű ügyintézés: OEP (Országos Egészségbiztosítás Pénztár) és ONYF (Országos Nyugdíjfolyósító) hivatalával kapcsolatos ügyintézések

NYENYI ügyintézés: Ellátások (Táppénz, TGYS, GYED, GYES) igénylésének ügyintézése

Teljeskörű ügyintézés: Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, járulék-optimalizálás

A vállalkozás állományában lévő tagok, munkavállalók bérszámfejtése

Járulék optimalizálással kapcsolatos tanácsadás

Adóoptimalizálás: Feladatunknak érezzük, hogy új ügyfeleink esetében áttekintsük, hogy a vállalkozás milyen adóoptimalizálási lehetőségekkel élhet, illetve ezek közül melyet használja ki

Szolgáltatásunk része, hogy ügyfeleink részére folyamatos tanácsot adunk arra nézve, hogy az adócsökkentési lehetőségekkel miképpen tudnak élni a leghatékonyabban.

Bevallások elkészítés és elküldése: A vállalkozásokat egyre több bevalláskészítési kötelezettség terheli (több éves gyakoriságú bevallás havi bevallás lett). A bevallások rendszere az elmúlt években nagyon nagy mértékben átalakult, és ennek a folyamatnak várhatóan még nem vagyunk a végén.

Az egyik kiemelkedő változás, hogy a vállalkozások 95%-a elektronikus bevallásra kötelezett lett.

Irodánk vállalja ügyfeleink elektronikus bevallásainak elkészítését, illetve azok beküldése is feladatai közé tartozik.

Lehetőség van a vállalkozás állományában lévő magánszemélyek saját adóbevallásainak elkészítetésére is. Bevallások elkészítés és elküldése. Segítségnyújtás támogatási ügyekben.

Hasznos szakmai cikkek:

Nem igazodik el az adózás világában, és nem kap segítséget?