Könyvelés és adótanácsadás Budapesten: válassza a piacvezetőt

Cégünk 2001. január 22. –én alakult. Tagjai, és együttműködő partnerei már hosszú évek, évtizedek óta foglalkoznak vállalkozói számvitellel, adótanácsadással, jogi szolgáltatásokkal, és a legkülönfélébb vállalkozások irányításával, felügyeletével, és napi ügyeivel. Cégénék könyvelésével kapcsolatban keresse kollégáinkat új honlapunkon.

könyvelés budapestenA társaság tulajdonosai, alkalmazottai, és együttműködő partnerei összefogásával komplex szolgáltatást (könyvelés, tanácsadás, képviselet…) kíván nyújtani mindazoknak, akik egy kézben akarják tudni vállalkozásuk könyvelését, ügyvitelét, ügyeik intézését, és képviseletét. Azoknak, akik igénylik a szakszerű tanácsadást, és a pontos tájékoztatást. Akik egyszerre kívánják meg a precizitást és a rugalmasságot, a felelősségteljes munkavégzést, és a szaktudást, mindezt pedig elérhető áron szeretnék megkapni.

Cégünk tagjai, és együttműködő partnerei révén kiváló referenciákkal rendelkezik. Rendelkezésére áll a szolgáltatásai nyújtásához szükséges humán és technikai infrastruktúra. Jól megközelíthető helyen van, ahol mindig akad parkolási lehetőség. Lépjen kapcsolatba még ma kollégáinkkal! Igény esetén segítünk a cégalapítás kérdéseiben. Ha új cégének működéséhez székhelyszolgáltatás is fontos, rendelkezésre bocsátjuk partnereink listáját.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az egyedi igények kielégítésére, a folyamatos kapcsolattartásra és olyan problémák megoldásában is szerepet vállal, amelyek többirányú összedolgozást kívánnak meg.

könyvelés

Szolgáltatások

Jelentős kedvezmények

Új ügyfeleink esetében a megbízási díjból az első éves díj kéthavi részét elengedi irodánk. Amennyiben ügyfelünk új partnert hoz irodánk számára, egy éven keresztül jelentős engedményt adunk a megbízási díjból

Hasznos tudnivalók:
Könyvelés havi 15.000 forintért – vegye igénybe egy professzionális könyvelőiroda szolgáltatásait!
Könyvelés és adótanácsadás: legális kiskapukról is információt kaphat nálunk
Könyvelés és adótanácsadás NAV gyakorlattal – most minden új ügyfelük díjkedvezményt kap!