Windows 8: kedvezményes frissítési ajánlat

Június másodikán a Microsoft a világ 131 piacán, így Magyarországon is elindította a kedvezményes Windows frissítési ajánlatot, amelynek keretében a Windows 7-et futtató PC-k vásárlói kedvezményesen juthatnak hozzá a Windows 8-hoz.

A Windows 8 előzetes kiadásai már bizonyították, hogy a Microsoft operációs rendszerének következő generációja elmossa a határokat a hagyományos PC és a táblagép használata között. Azoknak a felhasználóknak, akik az elsők között szeretnének a Windows 8 végleges változatára áttérni, a Microsoft kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít. Aki 2012. június 2. – 2013. január 31. között bármilyen Windows 7 operációs rendszerrel (ez alól kivétel a Windows 7 Starter változat) előtelepített számítógépet vásárol, lehetőséget kap arra, hogy a PC-n futó rendszert Windows 8 Pro verzióra frissítse. Ennek költsége mindössze 14,99 euró – 300 forint/ euró árfolyamon számolva – hozzávetőleg 4500 forint.

„Óriási az érdeklődés a Windows 8 operációs rendszer iránt, különösen a pénteki Release Preview változat megjelenése óta, bár tudjuk, hogy sokan már most szeretnének új PC-t vásárolni, a Windows 8 végleges változatának megjelenése előtt” – hangsúlyozta Tami Reller, a Microsoft Windows üzletágának marketing- és pénzügyi igazgatója. „A Windows frissítési akciója megadja a vásárlóknak azt a rugalmasságot, hogy ha most van szükségük számítógépre, nyugodtan megvehessék, és később könnyen frissíthessék a rendszerüket Windows 8-ra.” – tette hozzá.

A vásárlók a Windows frissítési ajánlat weboldalán (www.windowsupgradeoffer.com) regisztrálhatnak az ajánlatra, amellyel 2013. február 28-ig élhetnek.