VAIO Fit multi-flip: Másodperc alatt tabletté alakítható laptop a Sonytól

A VAIO Fit multi-flip™ egyedülálló technológiájának köszönhetően egyetlen másodperc alatt válik laptopból tabletté. Az új modell az éjjeleken át tartó komoly munkához ugyanúgy tökéletes társ, mint a játékhoz vagy kreatív projektjeink megvalósításához.

VAIO_Fit_13
A hatékonyság és a szórakoztatás kompromisszummentes harmóniája jellemzi a Sony új, egy mozdulattal tabletté alakítható laptopját. A legújabb generációs Intel® Core™ processzorral ellátott VAIO Fit multi-flip™-en a Triluminos® kijelző és Full HD1 érintőképernyő biztosítja az egyedülálló képminőséget, a rajta futó Windows 8 pedig a mindennapokhoz elengedhetetlen hatékonyságot és megbízhatóságot.

A tableten található Exmor R™ kamerával (a VAIO Fit 13A esetében) és a digitalizált tollal könnyedén egyedivé tehetjük fotóinkat és dokumentumainkat. A képernyő hátrabillentésével egy mozdulattal bemutató módba állíthatjuk a VAIO Fit multi-flip™-et, az Over Full HD funkcióval pedig extra nagy, 2880×1620-as felbontásban nézhetjük meg a kiválasztott tartalmat.

Az NVIDIA® grafikus kártyának és az NVIDIA® OptimusTM technológiának (kizárólag a VAIO Fit 15A-n) köszönhetően a VAIO Fit multi-flip™ egyedülállóan élethű film- és játékélményt nyújt. Az egész éjjelen át tartó munkában vagy játékban az érzékeny, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet és az erős akkumulátor is segítségünkre válik.

A Triluminos® technológiával ellátott Full HD1 kijelző alapját a Sony BRAVIA TV X-Reality technológiája adja, így garantált, hogy a színek gazdag és természetes árnyalatait láthatjuk viszont élethű részletességgel.

A 8 megapixeles kamera még gyenge fényben is tiszta, részlet gazdag felvételeket készít. Az egyedülálló CamScanner alkalmazás automatikus él-észlelő és trapéz korrekció funkciói segítségével egyszerűen retusálhatjuk fotóinkat. A digitalizáló tollal és a „VAIO papírral” kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, amiket könnyedén feltöltve a felhőszolgáltatásba rögtön meg is oszthatunk másokkal.

Az Imagination Studio™ VAIO Edition és a könnyen használható Sony AV kreatív szoftver segítségével mindenki szabadon engedheti a benne rejlő művészt: profi effektekkel javíthatók a családi videók, sőt zeneszámokat is készíthetünk.

Zenehallgatásnál garantált a tartalomra szabott tiszta hanghatás: ClearAudio+ mód négy különböző beállítási lehetőséget kínál, de az equalizerrel manuálisan is kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb hangzást.

NFC kompatibilis hangszórókhoz, fejhallgatókhoz egyetlen érintéssel csatlakoztathatjuk a VAIO Fit multi-flip™et, és a vezeték nélküli kiegészítőkön keresztül könnyedén oszthatjuk meg  a zenénket másokkal.

A VAIO Fit multi-flip™, 33,7cm (13.3″), 35,5cm (14.0″), valamint 39,5cm (15.5 „) méretben 2013 novemberében kerül a magyarországi üzletekbe.