Univerzális USB 3.0 dokkoló a Toshibától

A Toshiba Europe GmbH bejelentette új, univerzális dokkolóját, a dynadock™ V3.0-t, mellyel tovább bővíti intelligens és kényelmesen használható PC kiegészítőinek palettáját. A vékony, kompakt és stílusos eszköz kábelrengeteg nélkül teszi lehetővé a Windows® PC csatlakozási és multimédiás képességeinek bővítését.

Dynadock V3.0_front rightA beépített, Full HD felbontású videokártyával külső HD megjelenítő is használható. Az összesen 6 USB port – melyek közül kettő a gyorsabb adatátvitel érdekében USB 3.0 szabványú – segítségével számos külső eszköz és periféria is csatlakoztatható. A dynadock™ V3.0 az európai piacon 2013 első negyedévében kerül forgalomba.

HD felbontású videó, térhatású audió

A számítógépek mérete és vastagsága csökken, a csatlakoztatni kívánt perifériák, kiegészítők száma növekszik, így egyre több PC-s csatlakozóra van szükség. A dynadock™ V3.0  nemcsak egy egyszerűen használható dokkoló, mely a laptop portjainak számát többszörözi, hanem a felhasználót körülvevő audió és videó perifériákhoz is csatlakoztatható. Az eszközön egy HDMI® port is található, melynek segítségével a laptop képe egy külső HD monitoron vagy tévén, akár 2048x1152p felbontással is megjeleníthető. A dynadock™ V3.0 dokkolóhoz az 5.1-es térhatású hangrendszerekkel is kompatibilis HDMI® vagy 3,5 mm-es porton keresztül számos sztereó audió eszköz csatlakoztatható.

Egy intelligens és kényelmesen használható USB elosztó

A dynadock™ V3.0-hoz természetesen a hétköznapi, nélkülözhetetlen PC perifériák (például külső merevlemezes meghajtó, nyomtató, optikai meghajtó, szkenner és sok más) is csatlakoztathatók. Mindkét előlapi port a Toshiba USB Sleep-and-Charge megoldását is támogatja, ezek akkor is lehetővé teszik okostelefonok, MP3 lejátszók, kamerák töltését, ha a számítógép ki van kapcsolva, vagy nem csatlakozik a dokkolóhoz. Ezzel a számos remek funkcióval a dynadock™ V3.0 eszköz intelligens, központi elosztóként működik, így segítve a rendezett munkakörnyezet kialakítását.