Új Toshiba Satellite P-sorozat: multimédiából jeles

A Toshiba bejelentette legújabb Satellite P-sorozatú notebookjait. A Satellite P-sorozatú laptopok kétféle méretben készülnek: a P50/P50t modellek 15,6 hüvelykes (39,6 cm) kijelzővel rendelkeznek választható érintőképernyővel. A 17,3 (43,9 cm) hüvelykes változat pedig az asztali számítógépek kiváltására készült. A Satellite P-sorozatú számítógépek 2013 második negyedévében kerülnek az európai boltokba.
Sat_P50t-A_Prod_Full_Mar2013_14_with screencontent
Az első laptopok Ultra HD támogatással

“Az új P-sorozat válasz a felhasználók multimédiás képességek iránt egyre növekvő igényeire” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. Az új Satellite P modelleket a jövőbeni fejlesztésekre is felkészítették: számos változat HDMI® kimenete az Ultra HD (UHD) felbontású adatátvitelt is támogatja. Ez a funkció a számítógépen lejátszott filmet úgy konvertálja, hogy az egy UHD-képes tévén, például a nemrég bejelentett Toshiba L9-es sorozatú modelleken, kiváló minőségben jelenjék meg. A nagy teljesítményű processzoroknak, valamint a dedikált videokártyáknak köszönhetően az igazán lelkes játékosok a legújabb, UHD-ben fejlesztett játékokat a Full HD-nél négyszer nagyobb felbontásban, eredeti minőségben élvezhetik. Továbbá (az erre alkalmas tévékészüléken) a notebookon tárolt UHD felbontású videók és fotók is lélegzetelállító élményt nyújtanak.

Szálcsiszolt alumínium burkolat

A Satellite P-sorozat számítógépei a Toshiba új termékdizájn koncepciója alapján készültek, melynek meghatározó jegyei a lekerekített sarkok, valamint a körkörösen világító bekapcsoló gomb. Az P50t változatot tízujjas, keret nélküli érintőképernyővel látták el. A beépített nagyméretű érintőlap a Windows 8 menürendszerében az érintőképernyő használata nélkül is kényelmes vezérlést biztosít. A Satellite P-sorozatú notebookok prémium minőségét az attraktív, szálcsiszolt, a fedlapon króm díszítő elemekkel ellátott alumínium burkolat is kiemeli. A szigetes elrendezésű, keret nélküli, ledes háttérvilágítású billentyűzet kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmes munkát biztosít.

Sat_P50-A_Prod_Full_Mar2013_02

Kiváló hangminőség

A Satellite P-sorozatú laptopok kiváló hangminőségét a négy darab beépített harman kardon® prémium sztereó hangszóró és a DTS Studio Sound™ hangzásjavító funkció biztosítja. A Toshiba Sleep-and-Music segítségével a laptop kikapcsolt állapotában is kiváló minőségben hallgathatjuk a csatlakoztatott, külső lejátszón tárolt zenéinket. Az előre telepített Toshiba Split Screen segédprogram az aktív alkalmazások ablakait rendezi el automatikusan a kijelzőn, így azokat egyszerűbben használhatjuk.