Új HP LaserJetek: WiFi-kapcsolat és ragyogó színek

Kis- és középvállalkozások számára tervezett LaserJet nyomtatókat mutat be a HP, amelyekkel professzionális minőségű színes anyagok készíthetők. A beépített dokumentumkezelő funkciók segítségével az üzleti folyamatok is célirányosabbá tehetők, így a vállalkozások időt és pénzt takaríthatnak meg.

HP LaserJet Pro 200 colorMFP M276
HP LaserJet Pro 200 colorMFP M276

Az új LaserJetek:

·    A HP LaserJet Pro 200 color M251 sorozat minden olyan kis- és középvállalkozásban nélkülözhetetlen, ahol ügyfelek részére, illetve belső használatra ragyogó színes ábrákat, grafikonokat, kimutatásokat is tartalmazó dokumentumok készülnek. A könnyen használható érintőkijelzőnek és az USB-tárolókat (pl. pendriveokat, külső merevlemezeket) is kezelni képes USB csatlakozónak köszönhetően a nyomtatási feladatok akár közvetlenül az eszköz használatával is kezelhetők. A wifi-kapcsolat egyszerűen állítható be a HP Auto Wireless connect-tel .

·    A HP LaserJet Pro 200 color MFP M276 sorozat leegyszerűsíti a papír-alapú feladatokat a beépített beolvasó, másoló, nyomtató és fax képességekkel. Ezek az eszköz színes érintőkijelzőjéről is vezérelhetők. Az USB-tárolókat is kezelni képes USB portnak köszönhetően a dokumentumokkal kapcsolatos feladatok közvetlenül az eszközről is elvégezhetők. A nyomtatott anyagok beolvasásával és a hálózatra mentésével, vagy e-mailezésével a dokumentumok gyorsan elérhetővé tehetők a többi felhasználó számára és biztonságosan tárolhatók a felhőben.

Mindkét eszközzel növelhető a termelékenység és a hatékonyság az irodákban, olyan funkcióknak köszönhetően, mint a HP Business Apps, amelyekkel a felhasználók közvetlenül, az eszköz érintőkijelzőjén érhetnek el webes tartalmakat; vagy a HP ePrint, amivel virtuálisan bárhonnan, akár útközben nyomtathatunk. A Wireless Direct, közvetlen nyomtatást tesz lehetővé WiFi-re kapcsolódni képes okostelefonokról, táblagépekről, notebook-okról. A HP ügyféligényekre válaszoló fejlesztései, mint például a HP Smart Install CD nélküli, egyszerű üzembehelyezést tesz lehetővé, és az Auto-On/Auto-Off funkcióval pedig az elektromos energia költségei szoríthatók le.

További információ az új HP képalkotó és nyomtató eszközökről a www.hp.hu oldalon érhető el.