Továbbfejlesztett Dell Latitude, OptiPlex és XPS modellek

A Dell bejelentette a Latitude, az OptiPlex és az XPS laptopok és asztali számítógépek legújabb fejlesztéseit. A Dell díjnyertes modelljeivel minden eddiginél magasabb fokú biztonságot és kezelhetőséget, a lehető legjobb számítástechnikai élményt és teljesítményt, valamint a továbbfejlesztett formaterveknek és érintésvezérlésnek köszönhetően még tetszetősebb külsőt biztosít a lakossági és üzleti felhasználók számára.

Az új XPS 27 All-in-One számítógép
Az új XPS 27 All-in-One számítógép

Továbbfejlesztett érintési funkciók és megnövelt teljesítmény

Az új Dell XPS számítógépeken a fejlesztők olyan – a bővíthetőséget és teljesítményt érintő –fejlesztéseket végeztek, amelyeknek köszönhetően a modellek megfelelnek a legújabb, nagy teljesítményű technológiákat igénylő felhasználóknak. Az új XPS 27 All-in-One számítógép rendkívül élénk Adobe RGB Quad HD érintőkijelzőjének köszönhetően a felhasználók ragyogóbb, valósághűbb színekkel hozhatnak létre vagy játszhatnak le multimédiás tartalmakat. A sokoldalú és kiemelkedő teljesítményt nyújtó asztali gépre vágyó ügyfelek számára pedig a gyors, bővíthető és nagy tárhelyet biztosító XPS 8700 a legjobb választás.
A fejlesztéseknek köszönhetően a díjnyertes XPS 12 tabletté alakítható ultrabook 63 százalékos összteljesítmény-növekedésével1 az eddiginél több mint másfélszer gyorsabb lett, akkumulátorának üzemideje2 pedig 8 óra 43 percre nőtt. Ez több mint két órával haladja meg az előző generáció2 üzemidejét.

Könnyen kezelhető és biztonságos üzleti célú számítógépek

A biztonság, kezelhetőség és megbízhatóság területén vezető szerepet betöltő Dell bejelentette az egyik legbiztonságosabb és legkezelhetőbb üzleti laptop, a Latitude E6540 elérhetőségét. Az új laptopot az adatok magas fokú védelme érdekében a FIPS 140-2 által tanúsított TPM-mel és Dell Data Protection-megoldásokkal – köztük átfogó titkosítással, továbbfejlesztett hitelesítéssel és csúcstechnológiájú kártevő-védelmi rendszerrel – láttak el.

A Dell eddigi legnagyobb teljesítményű üzleti asztali modellje, az OptiPlex 9020 az egyik legegyszerűbben kezelhető, Intel® vPro™ technológiát alkalmazó számítógép. Négyféle méretben, köztük sokoldalú, kompakt All-in-One kivitelben érhető el, és zavartalanul beilleszthető bármilyen irodai környezetbe. A gép a megbízhatóság és biztonság mellett a felügyeleti lehetőségek és kezelhetőség új szintjét biztosítja. Az új OptiPlex 9020 a Dell Cloud Desktop szolgáltatásnak, egy új és teljesen integrált, a Dell Wyse WSM szoftverre épülő asztali és alkalmazás-virtualizációs technológiának köszönhetően képes a felhőalapú megoldások zökkenőmentes kezelésére. A lemez nélküli  és állapot független Dell Cloud Desktop szolgáltatással az OptiPlex 9020 képességeit több virtuális felhasználó között egy rendkívül biztonságos, központosított felügyelettel és tárolással rendelkező környezetben lehet megosztani. Miközben ugyanazt a megjelenést, teljesítményt, működést és funkciókat biztosítja, mint egy operációs rendszerrel működő hagyományos asztali gép.

Mindegyik számítógép 4. generációs Intel® Core™ processzorral érhető el.

Teljes számítógépes élmény: új Dell nyomtatók és monitor

A számítógépek megnövelt teljesítményéhez igazodó Dell 21.5 hüvelykes S2240T  érintőképernyős monitor megjelenésével a Dell továbbra is őrzi vezető szerepét a monitorok piacán. Az alkalmazásokkal gyors és intuitív módon együttműködő, rendkívül éles képet biztosító, Full HD felbontású, 10 pontos Dell 21,5” érintőképernyős monitor állványa számos felhasználási módot tesz lehetővé. A felhasználók elcsúsztathatják és dönthetik a monitort az érintéshez vagy gépeléshez, valamint falra vagy a Dell Single Monitor Arm Dell portfólióba tartozó tartókarra is rögzíthetik azt.

A Dell két új multifunkciós nyomtatóval egészíti ki a termékcsaládját. A B1165nfw és B1265dfw modellek megfizethető nyomtatási megoldást biztosítsanak a növekvő vállalkozások és otthoni felhasználók számára. A sokoldalú és kedvező árú új multifunkciós nyomtatók vezeték nélküli hálózatkezelési képességekkel3 és dokumentumkezelő szoftverrel rendelkeznek. A nyomtatásra, lapolvasásra, másolásra és faxolásra képes, könnyen használható eszközökkel tovább fokozható az iroda hatékonysága. A kisvállalkozások és otthoni felhasználók igényeit kielégítő multifunkciós nyomtatók termékcsaládjának kiegészítéseként a Dell idén augusztusban mutatja majd be a B1163w termékazonosítóval rendelkező három az egyben nyomtatóját.

Elérhetőség

Az XPS 27 All-in-One, az XPS 8700 és a 21,5 hüvelykes érintőképernyős monitor már elérhető a www.dell.com weboldalon az Egyesült Államokban és bizonyos országokban. Az XPS 12 átalakítható laptop, a Latitude E6540 laptop és az OptiPlex 9020 asztali gépek és a multifunkciós nyomtatók az elkövetkező hetekben lesznek elérhetőek.