Sixt autókölcsönzés Apple Passbook alkalmazással

A Sixt az iPhone alkalmazásába implementálta az innovatív Passbook funkciót, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a legújabb innovációk irányába. Németország elsőszámú autókölcsönzőjének ügyfelei így iPhone-jukon a foglalásaik minden releváns információját kezelhetik az alkalmazás segítségével.

Sixt autókölcsönzés Apple Passbook alkalmazással
Sixt autókölcsönzés Apple Passbook alkalmazással

A Passbook használatával egyszerű az autóbérlés: a vásárló kiválasztja a számára megfelelő autót és az iPhone alkalmazásban kialakít egy tárolót az információk számára, majd a Passbook-kal utánanézhet a felvétel dátumának és a Sixt állomás helyzetének. A mobilalkalmazás meg tudja mondani, hogy a felhasználó a bérlés első napján a Sixt állomás közelében lesz-e, és egy figyelmeztető üzenetet helyez el számára az iPhone képernyőjén. A Sixt ügyfelei egy specifikus QR kódhoz is hozzáférnek, amely leolvasásával pár másodpercre csökkenthető a teljes kölcsönzési folyamat.

Ha az ügyfél megváltoztatja a foglalási adatait, a Sixt-app automatikusan frissíti a Sixt jegyhez tartozó információkat is. A 4.3.1 verzió elérhető az Apple App Store-ban, így a felhasználók teljes szabadsággal foglalhatnak le olyan autót, amilyet akarnak és ott, ahol csak akarnak a több mint 100 országban jelenlevő Sixt állomásokon. A Sixt ügyfelei más eszközökön és operációs rendszereken is élvezhetik a Sixt alkalmazás előnyeit, mint például iPad, Blackberry, Bada, WebOS, Windows Phone 7 és 8., csak ott az Apple Passbokja nélkül.

A Sixt-nél folyamatosan dolgoznak az alkalmazásaik új generációjának fejlesztésén, hogy az ügyfeleik számára mindig a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ujjhegynyi közelségbe.

A Sixt különleges szolgáltatásai természetesen elérhetőek online is a www.sixt.hu oldalon, valamint a (+36 1) 451 4227 központi foglalási számon.