Sharp LL-S201A monitor: Különösen élénk színű képek

A 10 érintési pontnak és a tartozék stylus ceruzának köszönhetően a Sharp új monitorja ideális megoldást jelent a Windows 8 rendszer összes funkciójának kihasználásához.

Sharp LL-S201A monitor
Sharp LL-S201A monitor

A Sharp bemutatta új, 20” képátlójú, UV2A technológiával ellátott, LED háttérvilágítású, különösen élénk színű képek megjelenítésére képes érintőképernyős monitorját. A készülék 1920×1080 pixeles felbontással és 3000:1 statikus kontraszttal rendelkezik. A 10 érintési pontnak és a tartozék stylus ceruzának köszönhetően a Sharp új monitorja ideális megoldást jelent a Windows 8 rendszer összes funkciójának kihasználásához. Az LL-S201A monitor érintőképernyő funkciója révén ugyanis a Windows 8 alatt futó alkalmazások használata gyorsabb és kényelmesebb, az ujjak – illetve a stylus ceruza – az operációs rendszerben a navigációra használt csempék közötti mozgatása pedig még élvezetesebbé teszi a használatot.

A Sharp monitorjához tartozó precíz stylus ceruza – köszönhetően 2 mm-es csúcsának – lényegesen pontosabb adatbevitelt biztosít, mint az ilyen típusú panelekhez a versenytársak által biztosított, jellemzően 6 mm-es fejű eszközök. Az eszköznek köszönhetően a vékony szövegaláhúzások vagy a margóra tett kisebb megjegyzések sem jelenthetnek többé problémát. A monitor működhet kizárólag stylus ceruzás üzemmódban (ebben az esetben a készülék nem veszi figyelembe a véletlen, tenyérrel történő érintéseket), illetve az ujjakat és a stylust is aktívan használó üzemmódban.

Elegáns külsejével a monitor tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, legyen szó irodai, vagy otthoni környezetről. A készülék, amelynek vastagsága mindössze 25 mm,  a VESA szabvány szerinti kiépítésének köszönhetően falra akasztható, elhelyezhető a tartozék állványon vagy akár tenyérben tartva tablet PC-ként is használható. Az LL-S201A modell tökéletes eszköz a munkához és szórakozáshoz egyaránt:a monitor 180 fokos szoftveres képelforgatás funkcióval is rendelkezik, ami ideális alkalmazási lehetőséget jelenthet bankokban, bemutatótermekben, biztosítással és tanácsadással foglalkozó intézményekben, és általában minden olyan helyen, ahol az ügyfelekkel folytatott megbeszélések egy íróasztalnál történnek.

Az új monitor 2013. májusától kapható Magyarországon.

Főbb jellemzők

·    Képátló: 20”
·    Maximális felbontás: 1920×1080 pixel (113 PPI)
·    LCD panel UV2A technológiával
·    Kontrasztarány: 3000:1
·    10 érintési pont
·    Tartozék Stylus ceruza 2 mm-es fejjel
·    Tartozék állvány
·    Videó bemenetek: HDMI/MHL/Display Port
·    Súly: 2,3 kg