Páratlan teljesítményű Kingston HyperX memóriák Intel Core Ivy Bridge processzorokhoz

A Kingston Technology bejelentette, hogy a kifejezetten az Intel harmadik generációs Core i7 és i5 processzoraihoz (Ivy Bridge) kifejlesztett kétcsatornás Kingston HyperX memóriakészletek már kereskedelmi forgalomban is elérhetők.

A processzor új 22 nm-es architektúrája jelentős teljesítménynövekedés elérését teszi lehetővé, melynek köszönhetően a memóriák ideális választást jelentenek az új Ivy Bridge processzorokat használó tuningolók és megszállottak számára. A Kingston HyperX memóriák két darabos, 8 GB-os és 16 GB-os készletekben kaphatók 1600 MHz-es, 2133 MHz-es, 2400 MHz-es és hamarosan 2666-os MHz órajelen.

„Akik a maximumot szeretnék kihozni az új processzorokból, aligha találnak jobb megoldást a Kingston HyperX memóriáknál. A 2666 MHz-es készlet és az Ivy Bridge termékcsalád legerősebb processzora együtt páratlan teljesítményre képes” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston kifejezetten az új 3000-es processzorokhoz fejlesztett HyperX memóriái elnyerték az Intel XMP tanúsítványát. Emellett a 2800 MHz sebességű HyperX memóriakészletek a következő alaplapokhoz rendelkeznek tanúsítvánnyal: ASUS P8Z77-V Deluxe, P9Z77-V és GIGABYTE Z77X-UD5H.