message.hu levelezőrendszer: olcsó és biztonságos

A nagy hazai és nemzetközi levelezőrendszerek mellett egy vadonatúj üzenetküldő szolgáltatást indított útjára a Plex Online Informatikai Szolgáltató Kft. A message.hu rendszer legfőbb erénye, hogy olcsó és biztonságos.

A message.hu létrehozásával a Plex Online azokat a felhasználókat célozza meg, akik egy csekély összegért biztonságban szeretnék tudni online levelezésüket. A rendszer előnye, hogy nem engedi, hogy felhasználói adataiban robot turkáljon, továbbá kiszűri a kéretlen reklámok tömkelegét. A message.hu azoknak készült, akik nem szeretnék, ha bárki figyelné a levelezéseiket, nem szeretnének bizonytalan kiszolgálást, de szeretnének biztonságban, olcsón és egyszerűen üzeneteket küldeni és fogadni.

Az indulást egy Facebook-kampány is kíséri, aminek keretén belül az aktív felhasználók akár teljesen ingyen is hozzájuthatnak a promóció időtartama alatt 10 GB tárhelyet magába foglaló levelezőszolgáltatáshoz.

A rendszer fejlesztését a Plex Online ügyfeleinek visszajelzése alapján kezdte meg, mely alapján az ingyenes levelezőrendszerek adatvédelmi irányelveit végigolvasva sokan juthatunk arra a következtetésre, hogy a felhasználók adataiból ijesztően sokat használ fel az adott szolgáltató saját belátása szerint. De olyan példát is láthatunk a szolgáltatók között, ahol az ingyenes levelezők nem biztosítanak megfelelő rendelkezésre állási időt, vagy olyan – akár nyilvánosan nem is dokumentált – beállításokat használnak, mely nem biztosítja, hogy a címzett valóban megkapja az elküldött levelet.

A message.hu rendszere titkosított csatornákat használ, és nagy megbízhatósággal működik, az üzemeltető 24 órás felügyeleti rendszere a teljes szolgáltatást folyamatosan ellenőrzi. Az üzemeltető garantálja, hogy sem a webes felületen, sem levélben nem közvetít hirdetéseket ügyfeleinek, illetve nem ad ki adatot harmadik félnek, valamint mindent megtesz annak érdekében, hogy a kéretlen reklámleveleket pontosan kiszűrje.

A szolgáltatások köre az üzemeltető tervei szerint folyamatosan bővülni fog. Az újabb fejlesztéseket a regisztrált felhasználók természetesen külön díj nélkül használatba vehetik.