Kulcs-Soft Számlázó Program iPhone-ra és iPad-re

A Kulcs-Soft iPhone/iPad-re fejlesztett számlázó programja egy mini vállalatirányítási rendszer. Kezeli a készleteket, tartalmaz egy CRM modult, és képes számla kiállítására, amely a távnyomtatás modul segítségével bárhonnan kinyomtatható.

Kulcs-Soft Számlázó Program iPhone-ra és iPad-re
Kulcs-Soft Számlázó Program iPhone-ra és iPad-re


A Kulcs-Soft megjelentette számlázó programját okostelefonokra és tábla PC-re. A Cég azt hirdeti, hogy a válságnak vége! Ez a szoftver megmutatja, hogy mire is alapozza a cég ezt a véleményét.

A válságból az kerül ki győztesen, aki jobb, hatékonyabb, gyorsabb tud lenni konkurenseinél. Bárhonnan, azonnal átlátja cége működését, minden információt azonnal megkap, és a világ bármely pontjáról be tud avatkozni a cég működésébe, gyorsabban tud döntést hozni! Erre nagyszerű eszköz a Kulcs-Soft iPhone/iPad-re fejlesztett számlázó programja, amely egy mini vállalatirányítási rendszer. Kezeli a készleteket, tartalmaz egy CRM modult, és képes számla kiállításra, amely a távnyomtatás modul segítségével bárhonnan kinyomtatható.

Az adatbázist a program a felhőben tárolja, így az adatokhoz a világ bármely pontjáról egyszerre, egy időben, akár több telefonról is hozzá lehet férni.

A Kulcs-Soft a szoftvernek elkészíti az angol, román, szlovák, orosz, német, spanyol és kínai verzióját is.