Két új ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II grafikus kártya

Exkluzív hűtési és kártyateljesítmény-hangolási funkciók kétventilátoros hűtéssel a piaci szegmensben ugyancsak egyedi TOP és OC változatokban.

ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II Graphics Card TOP Edition
ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II Graphics Card TOP Edition

A kétventilátoros ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II grafikus kártyák igen vonzó lehetőségeket kínálnak azok számára, akik a DirectX® 11 és a 28 nanométeres technológiát szeretnék alkalmazni az otthoni multimédiás szórakozáshoz, a grafikaigényes irodai alkalmazásokhoz vagy a részletgazdag játékok megjelenítéséhez. Az exkluzív ASUS-funkciók között megtalálható a 20 százalékkal hűvösebb és háromszor csendesebben működést biztosító DirectCU II hűtési megoldás, a DIGI+ VRM tápellátás és a Super Alloy Power alkatrészek a nagyobb tartósság és stabilitás érdekében, valamint a felhasználóbarát GPU Tweak túlhajtási program. A kártyák négy kijelzőt is képesek meghajtani az NVIDIA® 3D Surround™ technológiájával. Az ASUS kétféle – TOP és OC – változatban kínálja a GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kártyát.

Teljesítményorientált, 105 megahertzcel túlhúzott TOP változat

Az ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kártyák kiváló teljesítményt biztosítanak egy sor PC-építési igényhez. A TOP változat speciálisan válogatott és alaposan letesztelt GPU-kra épül, amelyeket gyárilag 1033 MHz-re (105 MHz-cel a referencia fölé) húztak. Az OC verzió 954 MHz-en fut (26 MHz-cel magasabban a referenciánál). Mindkét kártya 1GB GDDR5 videomemóriával érkezik, ami 5400 MHz-en működik.

A DirectCU II 20 százalékkal hűvösebben és háromszor csendesebben működik

Az ASUS nagyteljesítményű grafikus kártyáinak egyik megkülönböztető jegye, a DirectCU II hűtés a GPU-val érintkező réz hőcsöveket használ, nagyobb és jobb hővezetésű anyagokból készült hőleadási területet, valamint két, zajcsökkentett ventilátort tartalmaz. Ez utóbbiak különlegességnek számítanak: kategóriájukban egyedül az ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kártyái kínálnak kétventilátoros kialakítást. Összességében a DirectCU II 20 százalékkal hűvösebb működést eredményez a stabilitás és a túlhajtási tartalék növeléséhez, valamint háromszor csendesebben is működik ― tökéletes a kényelmes játékhoz és az otthoni multimédiás környezetekhez.

DIGI+ VRM és Super Alloy Power a teljesítmény, megbízhatóság és tartósság növelésére

Az ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II termékek megőrizték az új ASUS grafikus kártyák exkluzív funkcióit. A tömegtermékek közül kiemeli őket a DIGI+ VRM digitális feszültségszabályozás, amely a feszültségek pontosabb hangolását és kifinomultabb túlhajtást tesz lehetővé. A GTX 650 Ti mag jócskán biztosít túlhajtási lehetőségeket, a DIGI+ VRM vezérlés pedig segít ezeket a szunnyadó képességeket feléleszteni. Ehhez – a komoly terhelésekkel és a tartós működéssel való megbirkózáshoz – a Super Alloy Power szilárdtest-kondenzátorok, a fémötvözet magvú, zúgásmentes tekercsek és MOSFET-ek nyújtanak segítséget. Ez a kialakítás 30 százalékkal kisebb tápzajt eredményez, növeli a stabilitást, a tartós alkatrészek pedig a referenciakártyákénál két és félszer hosszabb élettartamot biztosítanak.

A GPU Tweak rugalmas grafikuskártya-tuningot és -felügyeletet biztosít

Az exkluzív GPU Tweak segédprogram szintén bekerült a csomagba, hogy segítse a GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II vásárlóit a grafikus kártya erejének maximális kiaknázásában. Egyszerű mag- és órajeltuningolási, ventilátorsebesség-állítási és feszültséghangolási funkciók segítik a vásárlókat a kártya paramétereinek finomhangolásában és az igényeiknek és a rendszer specifikációinak megfelelő maximális teljesítmény elérésében. Az összes GPU Tweak funkció egyetlen, felhasználóbarát felületről érhető el.

Szélesebb látótér és még jobb többfeladatos működés, akár négy képernyőn

A HDMI 1.4a, D-sub, és két DVI-kimenettel rendelkező ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kártyákat az NVIDIA® 3D Surround™ technológiájához optimalizálták, hogy a megjelenítés egyidőben akár négy monitorra is kiterjeszthető legyen. A játékosok például három képernyőn élvezhetik a panorámát, miközben a negyedik monitoron, akár egy nagy ablakban, mehet a GPU Tweak hangolás, a videocsevegés és bármi egyéb. A nagyobb vizuális formátum hasznos az otthoni és a céges hatékonyság növelésére, legyen szó akár grafikai tervezésről vagy képek kirajzolásáról, valamint megkönnyíti a többfeladatos munkát, hiszen több alkalmazás lehet egyszerre nyitva.