Hiánypótló mezőgazdasági blog gazdáknak

Hiánypótló mezőgazdasági blogot indított a Magro.hu, az online mezőgazdasági kereskedés szakértője. A blog célja, hogy a gazdákat és kereskedőket segítse a jó kereskedésben, piaci árakat közöljön, nyomon kövesse az árfolyammozgásokat, pályázati lehetőségeket és szakértői véleményeket tegyen közzé.
mezo
Árelemzéseket, piaci trendeket, pályázati lehetőségeket, szakértői véleményeket olvashatnak a gazdák és a kereskedők azon az új mezőgazdasági blogon, amely a mai napon kezdte el tartalomszolgáltatását. A MagroBlog (http://magroblog.magro.hu) szorosan kapcsolódik a Magro.hu online mezőgazdasági piactérhez, amelyen nagy tételben adnak és vesznek a gazdák mezőgazdasági terményeket és haszonállatokat.

„Az induló MagroBloggal – szakmai segítséget szeretnénk adni a kereskedéshez a mezőgazdasági szereplőknek. Úgy látjuk, hogy a gazdákat és a kereskedőket a legjobban a hasznos, mindennapi információk, a terményárak, és a mögöttük megbújó részletek érdeklik. A MagroBlog a hírportálok aktuálpolitikai témáitól eltérően a jó kereskedést segíti majd elő, ezért is adtuk neki ezt az alcímet: MagroBlog, gazdáknak a jó kereskedéshez” – mondta Bóné Tímea, a Magro.hu tulajdonosa.

Németh István, a Magro.hu ügyvezetője pedig hangsúlyozta: „A jövőben szeretnénk az oldal tartalmát tovább mélyíteni, és egy komoly tudásbázist kidolgozni rajta, amit a gazdák együtt kezelnek a piactérrel. Célunk, hogy a piactér köré épülő szolgáltatásokkal az online értékesítés teljes vertikumát lefedjük. Elégedettek pedig akkor leszünk, ha intenzívebb verseny alakul ki a mezőgazdasági szereplők között, a mezőgazdasági kereskedés átláthatóbb lesz, és ehhez mi is hozzájárulhatunk a munkánkkal.”