Előfizetőinek megduplázását várja a Sony a PlayStation Plus-tól

Előfizetőinek megduplázását várja a Sony az immár Magyarországon is hivatalosan elérhető  szolgáltatástól. A prémium előfizetés éves díjáért cserébe 45 teljes játékot kapunk, és a konzol frissítései is időzíthetővé válnak.

Kibővített szolgáltatásokkal népszerűsíti a Sony a PlayStation online felületét, a PlayStation Network-öt. A PlayStation Plus előfizetés évente tizenötezer vagy negyedévente négyezerötszáz forintba kerül, és a PlayStation Network szolgáltatásain felül többek között évente 45 játékot tartalmaz, melyek közül 10 azonnal letölthető.

Az előfizetők ezenkívül korábban hozzáférhetnek a demókhoz, részt vehetnek a béta tesztekben és jelentős árengedménnyel tudnak játékokat vásárolni. További kényelmi szolgáltatás, hogy ütemezhetik a rendszer és a játékok frissítéseit, a játékállásaikat pedig online tárolhatják és bármely PS3 rendszerről elérhetik.

A PlayStation Plus már előfizethető a PlayStation Store- ból bankkártya, vagy a kiskereskedőknél kapható PlayStation Network kártya használatával. Augusztustól a 90 és a 365 napos PlayStation Plus feltöltőkártya is meg fog jelenni az üzletekben.

Az azonnal elérhető játékok listája:

·    Virtua Fighter 5
·    Warhammer 40,000: Space Marine
·    Chime Super Deluxe
·    Darksiders
·    Renegade Ops
·    Outland
·    Oddworld: Stranger’s Wrath HD
·    inFamous 2
·    Motorstorm Apocalypse
·    LittleBigPlanet 2