Dell Windows 8 portfolió: XPS 12 , XPS One 27 és Inspiron One 23

Az elegáns külsővel és kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező XPS 12 táblagéppé alakítható laptop kiváló választás a BYOD (Bring Your Own Device) rendszert támogató vállalatok munkatársai számára. Az XPS One 27 All-in-One nagy felbontású képernyője és kiemelkedő grafikus teljesítménye a multimédiás tartalomalkotást és a kikapcsolódást is élménnyé teszi. Az Inspiron One 23 All-in-One érintőképernyős modell karácsonykor kerül az üzletekbe.

A Dell bejelentette Windows 8 termékportfoliójának három tagját, az XPS 12, XPS One 27 és az Inspiron One 23 modelleket. A termékekre jelenleg Angliában, Franciaországban és Németországban lehet előrendelést leadni, de az elkövetkező napokban egész Európában elérhetőek lesznek. Emellett a Dell jelenlegi XPS, Inspiron, Latitude, OptiPlex és Precision márkák termékeihez már Windows 8 operációs rendszer is választható.

Dell XPS 12
Dell XPS 12

Az XPS 12 két eszköz egyben: egy teljes funkcionalitást kínáló, maximális teljesítményt nyújtó laptop, amely könnyedén átalakítható egy minden funkcióval felszerelt érintésvezérelt táblagéppé. Az egyedülálló kihajtható érintőképernyővel elegáns, innovatív és egyszerű módon, egyetlen mozdulattal alakíthatjuk a készüléket laptoppá vagy táblagéppé. Táblagép módban a kijelző teljesen elfedi a billentyűzetet, így védi azt a szennyeződéstől és a folyadékcseppektől. A tűéles Full HD kijelző 90 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a szokványos HD kijelzők, így szavatolja, hogy az olvasható és megtekinthető tartalmak is a legjobb minőségben jelennek meg.

Dell XPS One 27 AIO
Dell XPS One 27 AIO

A díjnyertes XPS One 27 All-in-One nagyfelbontású képernyője és kiemelkedő grafikus teljesítménye a multimédiás tartalomalkotást és a kikapcsolódást is élménnyé teszi. Az elegáns, helytakarékos formaterv egy 27 hüvelyk széles Quad HD kijelző köré épül, amely 78 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a Full HD kijelzők. A csuklós állvány a kijelző 60 fokos döntését is lehetővé teszi, így maximálisan kihasználhatjuk az érintőképernyő nyújtotta kiegészítő lehetőségeket. Akár digitális mesterművet alkot valaki, akár HD minőségű szórakozásra vágyik, az XPS One 27 biztosítja a legkiválóbb multimédiás teljesítményt, hangot és grafikai hátteret.

A Dell népszerű rendszereinek frissített változata is elérhető lesz még karácsony előtt. A díjnyertes XPS 13 modell az Ivy Bridge lapkakészletre épül, így kétszer olyan gyors, mint a korábbi generáció.

Az Inspiron One 23 helytakarékos és karcsú All-in-One számítógép lenyűgöző teljesítményt nyújt, a ragyogó Full HD kijelző pedig már érintőképernyővel is rendelhető, így az egész család számára megfelelő eszköz lehet tanuláshoz vagy szórakozáshoz.

A fenti termékek a Dell új, frissített számítógép termékcsaládjának részét képezik. A Dell az elkövetkező hetekben új platformokat mutat majd be XPS, Latitude, OptiPlex és Inspiron készülékeihez, továbbá új monitorok is elérhetőek lesznek a felhasználók számára.

Dell Inspiron One 23 AIO
Dell Inspiron One 23 AIO

Elérhetőség és árak

Az alábbi termékek előrendelhetőek konfigurációtól függően az alábbi bruttó végfelhasználói árakon:

·    XPS 12: bruttó 429.900 Ft-tól
·    XPS One 27: bruttó 449.900 Ft-tól
·    Inspiron One 23 AIO: burttó 309.900 Ft-tól
·    XPS 13: bruttó 389.900 Ft-tól