DataTraveler HyperX Predator 3.0: 512 GB-os USB 3.0 Kingston flash-meghajtó

A Kingston bemutatta a DataTraveler® HyperX® Predator 3.0 USB-meghajtót. A jelenleg 512 GB-os kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója, sőt az első negyedév során már 1 TB-os kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebességével a Kingston termékcsalád leggyorsabb USB-kulcsa.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 512 GB
DataTraveler HyperX Predator 3.0 512 GB

„A felhasználók az új DataTraveler HyperX Predator 3.0-val teljes digitális könyvtárukat egy hordozható USB 3.0 flash meghajtón tárolhatják. A nagy kapacitás és a gyors USB 3.0 átvitel révén időt takaríthatnak meg, mivel közvetlenül a meghajtóról, teljesítménycsökkenés nélkül érhetik el, szerkeszthetik és helyezhetik át az alkalmazásaikat és fájljaikat, például HD videókat” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A DT HyperX Predator 3.0 megfelel az új generációs USB 3.0 specifikációinak. A Kingston a meghajtót az USB 3.0 portokkal rendelkező, újabb számítógépekhez optimalizálta. A nagy video- vagy grafikus fájlokkal dolgozó felhasználók és azok a játékosok, akik a teljes gyűjteményüket szeretik magukkal vinni utazás közben, értékelni fogják az adattároló sebességét és kapacitását. A ház cinkötvözetből készült, így a vonzó formaterv mellett kiváló minőséget és rázkódástűrést biztosít. A pendrive-hoz egy egyéni Kingston kulcskarika és egy HyperX kulcstartó is jár. A meghajtó az USB 2.0 technológiával is kompatibilis, így az adatátvitel mindig hatékony marad.

A Kingston HyperX Predator 3.0 jellemzői és műszaki adatai:

·    Maximális kapacitás: a kompromisszumok nélküli adattárolás révén teljes digitális könyvtárát egyetlen hordozható USB-meghajtón tárolhatja
·    Maximális teljesítmény: a páratlan sebességnek köszönhetően időt takaríthat meg nagy mennyiségű adat átvitele esetén
·    Cinkötvözetből készült fémház: megbízható adatvédelem a legmodernebb kialakításban
·    HyperX kulcstartó: ezzel az exkluzív kiegészítővel stílusossá teheti a hordozható tárolást
·    Jótállás: az ötéves garancia és az ingyenes műszaki támogatás még nagyobb biztonságot nyújt
·    Sebesség USB 3.0: 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebesség
USB 2.0: 30 MB/s olvasási és 30 MB/s írási sebesség
·    Kapacitás: 512 GB, (1 TB később, az első negyedév folyamán)
·    Méretek: kulcskarika nélkül: 72 mm x 26,94 mm x 21 mm
kulcskarikával: 88,53 mm x 26,94 mm x 21 mm
·    Hőmérséklet működés közben: 0°C és 60°C között
·    Tárolási hőmérséklet: -20°C és 85°C között
·    Visszamenőleges kompatibilitás az USB 2.0 technológiával
·    USB 3.0: a legfrissebb USB-szabvány garantálja a visszamenőleges kompatibilitást az USB 2.0 technológiával