D-Link Cloud megoldások a jövő mobil világában

A D-Link alaposan beleerősített a 4G/LTE mobiltechnológia megosztására szolgáló eszközök fejlesztésébe: a héten öt új LTE készülék debütál a gyártó standján a világ egyik legnagyobb mobilos rendezvényén, a Mobile Word Congress-en Barcelonában. Bemutatkozik a DWR-926 integrált szolgáltatói készülék, a D-Link 4G mobilroutere, egy 4G-VDSL hibrid gateway és két ipari M2M gateway.

DWR-855 Coolbox HSPA+ Router
DWR-855 Coolbox HSPA+ Router

A vezeték nélküli hálózatok vezető gyártójaként a D-Link teljes termék- és szolgáltatáspalettával érkezik a legújabb 4G/LTE mobileszközök piacára. A 4G/LTE piacon egyedülálló módon minden terméket cloud funkcionalitással is felvértezett a gyártó. Ez az a sebesség, amellyel a mobileszközök valós idejű kapcsolatot tarthatnak fenn az otthoni személyes felhőben tárolt adatokkal és az otthoni hálózattal.

“A D-Link felmérte a szolgáltatók valamint a felhasználók széleskörű igényeit, és olyan megoldásokat fejlesztett ki, amelyek mindkét kör kérdéseire választ adnak. Lehet, nagy szó, de a technológia kínálta sebesség és teljesítmény gyökerestől változtathatja meg a kapcsolódásról alkotott elképzeléseinket.” – emelte ki a 4G/LTE technológia lehetőségeit GK Lee, a D-Link mobilszolgáltatói üzletágát vezető alelnöke. “A 4G/LTE technológia pontosan arra kínál megoldást, ami eddig a legnagyobb akadálya volt a mobilitásnak.”

DWR-926 LTE 11ac DECT IAD
DWR-926 LTE 11ac DECT IAD

LTE otthon

A DWR-926 LTE 11ac DECT IAD neve mindent elárul: ez a jövő LTE-alapú otthonának központi eszköze. Egyszerre négy DECT készüléken támogatja a VoLTE hívásokat, Gigabites 11ac vezeték nélküli csatlakozást biztosít a Wi-Fi eszközök számára HD video streaminghez, online játékokhoz, IP kamerákhoz, 4 Gigabites portjára pedig Cloud NAS tárolók csatlakoztathatók. Az eredmény egy olyan otthoni szórakoztató központ, ahol a tárolt filmek, zenék bármely lejátszón vagy Smart TV – egyszerre akár több – készüléken lejátszhatók miközben adatforgalmi díj mellett hang- és videó hívásokat folytathatunk, és valamennyi otthoni eszközünket és adatunkat távolról, akár egy okostelefonról is elérhetjük.

4G mobil NAS router

A D-Link 4G mobil NAS router a személyes felhőt hozza el egyetlen termékben. Otthoni verziója világító talpával bármely polcon díszként is elmegy, akkumulátoros kivitelben pedig folyamatosan magunknál tarthatjuk. Gombnyomásra Wi-Fi hotspotot hozhatunk létre, kibővíthetjük a meglévő Wi-Fi hálózat lefedettségét vagy fájlokat oszthatunk meg vele.

4G-VDSL Hibrid Gateway

A D-Link 4G-VDSL Hibrid Gateway tökéletesen integrálja a 4G és a VDSL technológia előnyeit otthonunkban. Az élő videófolyamok és a mind nagyobb fájlok továbbítása mind nagyobb kihívást jelent a telekommunikációs szolgáltatók számára. A D-Link 4G‐VDSL Hibrid Gateway két nagysebességű és megbízható Internet elérési utat ötvöz egyedülálló terhelés megosztási lehetőségekkel. Dinamikusan képes a forgalmat a két irány között átirányítani, QoS szolgáltatást biztosít az IP forgalom számára és végső soron garantálja a triple-play szolgáltatások élményét a felhasználók számára.

4G M2M Gateway

A fémházas DWR-855 Coolbox HSPA+ Router és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA Router ipari felhasználásra készült. 4G LTE WAN és WLAN felülettel, failover funkcióval, always-on kapcsolattal, redundáns WAN linkekkel és VPN kapcsolattal rendelkeznek, így bárhol, ahol 4G LTE kapcsolat elérhető, ott képes minden üzleti feladattal megbírkózni.