D-Link 802.11ac modellek minden felhasználásra és pénztárcához

A D-Link bemutatja a világ legfejlettebb és legátfogóbb Wireless AC Cloud router termékcsaládját. A D-Link új termékcsaládja megbirkózik napjaink leggyakoribb és legfrusztrálóbb vezeték nélküli csatlakozási nehézségeivel, legyen az a kapcsolat megszakadása a legfontosabb fájlok küldése közben vagy éppen egy online küzdelem döntő pillanatában. Az új Wireless AC termékvonal valamennyi tagja támogatja a D-Link okosfelhő szolgáltatásait, melyekkel egy PC-ről vagy mobilkészülékről felügyelet alatt tartható az otthoni hálózat.

Wireless_AC_family_DEU

A termékcsalád zászlóshajója a Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router AC SmartBeam funkcióval (DIR-868L). A gyakorlatban Gigabites vezeték nélküli sebességet biztosító AC1750-es technológiával ez a világ leggyorsabb Cloud router terméke. A vezeték nélküli rugalmasság és a kiemelkedő sebesség sosem látott ötvözete kifejezetten HD média stream és online játék alkalmazásokhoz négy Gigabites porttal kiegészítve. Az USB portra csatlakoztatott tárolók tartalma – legyenek azok filmek, zenék vagy éppen fájlok – bárhonnan, akár egy iPhone-ról vagy Androidos mobilkészülékről is elérhetők.

De a termékcsalád két következő tagja, a Wireless AC1200 Kétsávos Gigabit Cloud Router AC SmartBeam funkcióval DIR-860L) illetve kistestvére, a Wireless AC1200 Kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-850L) is háromszor akkora sebességre képes, mint a jelenleg futó Wireless N300-as eszközök. A négy Gigabites portra játékkonzolok vagy Smart TV készülékek is csatlakoztathatók. A DIR-860L az AC SmartBeam ™ technológiának köszönhetően képes meghatározni a routerhez csatlakoztatott Wi-Fi eszköz pontos helyét, és abba az irányba fókuszálni a vezeték nélküli jelet. Így a lakás olyan pontjain is zökkenőmentes netkapcsolat biztosítható, ahol korábban ez nem volt megoldható.

A termékcsalád a Wireless AC750 Kétsávos Cloud Routerrel (DIR-810L) válik teljessé, mely a mai kétsávos routerek áráért kínál az AC technológiával elérhető nagyobb sebességet.

Az új routerek megjelenésével minden felhasználói igényre kínálni tudunk egy gyors, funkciókban gazdag és egyszerűen kezelhető Wireless AC Cloud Routert – legyen szó a legmagasabb igényekről vagy szűkösebb pénztárcáról.

„A vezeték nélküli világ erőteljesen az új Wireless AC szabvány felé mozog. Akár a legújabb okostelefonokat, tableteket vagy a Smart TV készülékeket nézzük, a Wireless AC technológia már itt van a szomszéd sarkon. A D-Link teljes lendülettel, a piac legszélesebb kínálatával veti bele magát az új Wi-Fi trendbe. A D-Link neve egyet jelent az akár több gépen, a lakás bármely pontján futó ultragyors HD média streaming, fájlletöltés, VoIP hívások és online játékok élményével.” – foglalta össze Kevin Wen, a D-Link európai elnöke az új Wireless AC termékcsalád jelentőségét.

A Wireless AC kimagasló teljesítménye mellett a D-Link új Cloud routerei a mydlink okosfelhő szolgáltatások teljes spektrumát is bíztosítják az otthoni hálózat teljes körű felügyeletéhez. Az ingyenes mydlink Lite alkalmazás letöltését követően bármikor, bárhonnan ellenőrizhető, éppen ki csatlakozik az otthoni hálózatra, milyen oldalakat látogat, a nekünk nem tetsző felhasználókat távolról lekapcsolhatjuk a hálózatról, sőt, a csatlakozási kísérletekről akár e-mail riasztást is kérhetünk. A QRS Mobile alkalmazással a router akár PC nélkül, egy okostelefonról is percek alatt beállítható.

A Wireless AC termékcsalád az új D-Link Wireless AC Kétsávos USB adapterrel (DWA-182) és a Wireless AC Kétsávos USB Nano adapterrel (DWA-171) teljesedik ki, melyekkel a korábbi, gyárilag Wireless AC adapterrel nem szerelt készülékeken is elérhetővé válik az AC sebesség.

A Wireless AC technológiáról, annak előnyeiről és a termékekről részletes információk olvashatók weboldalunkon, a http://www.dlink.com/hu/hu/home-solutions/11ac/ címen.

A négy különböző tudású router ajánlott fogyasztói ára 25 900 Ft és 54 900 Ft között várható. A magyar piacon leginkább várt DIR-850L Wireless AC Kétsávos Cloud Gigabit Router 35 000 Ft alatt jelenik meg napokon belül a webáruházak kínálatában.