ASUS VivoTab Smart Windows 8-cal

 

Az ASUS VivoTab Smart Windows 8 táblagép mindössze 9,7 mm vastag és 580 g súlyú. 10,1 hüvelykes, 178 fokos betekintési szögű, HD-felbontású, öt ponton érzékelő többujjas érintőképernyővel van felszerelve, és egy kétmagos Intel Atom Z2760 processzor hajtja.

Az ASUS ma újabb windowsos mobil eszközt jelentett be: a 10,1 hüvelykes HD-kijelzővel felszerelt VivoTab™ Smart táblagép megfizethető áron kínál teljes körű Windows 8 használatot. A VivoTab™ Smart munkához és játékhoz is tökéletes, otthon és útközben is remekül használható. A vékony és könnyű VivoTab™ Smart egy kétmagos Intel® Atom™ processzorral gondoskodik a kompatibilitásról az új és a meglévő Windows 8 szoftverekkel, a külön vásárolható, mágnesesen csatlakozó TranSleeve billentyűzet pedig nemcsak a képernyő védelméről gondoskodik, hanem vezeték nélküli billentyűzettel is növeli a hatékonyságot.

ASUS Vivo Tab ME400C
ASUS Vivo Tab ME400C

Tökéletes a munkához, ideális a szórakozáshoz
A mindössze 9,7 mm vastag és 580 gramm súlyú ASUS VivoTab™ Smart 10,1 hüvelykes LED-es háttérvilágítású képernyője kristálytiszta, 1366 x 768 képpontos HD felbontású. Az IPS kijelzőtechnológia 178 fokos betekintési szöget kínál és gondoskodik arról, hogy az éles és ragyogó képet oldalról is látni lehessen. A VivoTab™ Smart ötpontos, többujjas érintéses vezérlése gördülékeny Windows 8 használatot tesz lehetővé. A TranSleeve billentyűzet pedig egy olyan innovatív kiegészítő, amely a fedél, a billentyűzet és az állvány előnyeit egyesíti magában: nem csak a gépeléshez nyújt segítséget, de védi is a táblagépet.

A kétmagos Intel® Atom™ Z2760 processzorral felszerelt VivoTab™ Smart gyors és rendkívül jó válaszkészségű, ugyanakkor egyetlen feltöltéssel akár 9,5 óráig is használható akkumulátorról. A VivoTab™ Smart tulajdonosának nem kell izgulnia: az eszköz teljes kompatibilitást kínál a Windows 8 Store és Desktop alkalmazásokkal, emellett a meglévő perifériák széles választékához „plug and play” támogatást nyújt.

Az ASUS VivoTab™ Smart az elő- és a hátoldalon is kiváló minőségű kamerákkal dicsekedhet. A 8 megapixeles, autofókuszos, ötelemű objektívvel felszerelt, 1080p Full HD videofelvételre is képes hátoldali kamerával kristálytisztán megörökíthetők a legnagyszerűbb pillanatok, a 2 megapixeles előoldali kamera pedig tökéletes a videocsevegéshez. A VivoTab™ Smart emellett a méltán híres ASUS SonicMaster audiotechnológiával gondoskodik a fantasztikus hangminőségről, mindenféle hanganyag esetében, a saját beépített sztereo hangszóróival.

ASUS Vivo Tab ME400C
ASUS Vivo Tab ME400C

ÁRAK ÉS ELÉRHETŐSÉG
AZ ASUS VivoTab™ Smart porcelánfehér, gyémántkék és pipacspiros színben kapható. Magyarországon a hivatalos ASUS viszonteladóknál érhető el. A VivoTab™ Smart ajánlott kiskereskedelmi ára 499 USD a Wi-Fi-vel felszerelt modell esetében, és 599 dollár a Wi-Fi + 4G LTE (opcionális) modell esetében.

A VivoTab Smart hazai megjelenése január második felében várható a Wi-Fi-s modell színrelépésével; az LTE-hálózatokkal kompatibilis kiadással az első negyedév végére lehet számolni.

Ajánlott végfelhasználói árak Magyarországon:

VivoTab Smart: 159 900 Ft

VivoTab Smart LTE: 199 900 Ft