ASUS VivoTab RT táblagép Windows RT platformon

Az ASUS bejelentette a cég első Windows RT platformra épülő táblagépe, az ASUS VivoTab RT megjelenését. A VivoTab RT-hez egy mobil dokkoló is jár, amellyel a táblagép noteszgéppé alakítható a nagyobb hatékonyság és a hosszabb akkumulátoros üzemidő érdekében.

ASUS Vivo Tab RT TF600T
ASUS Vivo Tab RT TF600T

A VivoTab RT az NVIDIA nagyteljesítményű, négymagos Tegra 3 processzorát használja, hogy zökkenőmentes, nagyszerű válaszkészségű működést biztosítson Windows RT alatt. A 2012. október 23-tól kapható ASUS VivoTab RT ára 599 USD-től indul (Wi-Fi-s változat). Az Egyesült Államokban kapható lesz egy 4G LTE modell is az AT&T, egyes európai országokban pedig egy 3G-s modell, a Vodafone kínálatában. A részletes árakról és a pontos elérhetőségről a megjelenési dátumhoz közelebbi időpontban adunk hírt.

A VivoTab RT hardver- és szoftverjellemzői
A Microsoft Corp. és az ASUS szoros együttműködésben készítették el a piac egyik első Windows RT-s táblagépét. Fémházas kivitelével, 8,3 mm-es profiljával és 525 g súlyával az ASUS VivoTab RT az egyik legvékonyabb és legkönnyebb 10,1 hüvelykes táblagép lesz. Az NVIDIA nagyteljesítményű, négymagos Tegra 3 processzorára épülő VivoTab RT 32 és 64 GB belső tárterülettel lesz kapható.

Az ASUS VivoTab RT „rejtett zsanéros” kialakítása vonzó, elegáns megjelenést, és az opcionális mobil dokkolóval együtt használva tetszés szerinti szögben dönthető képernyőt eredeményez. Dokkolás után a VivoTab RT egy ultrahordozható, billentyűzettel, többujjas touchpaddel és USB-csatlakozóval felszerelt eszközzé válik, amely akár 16 órányi használatot is kínál a dokkoló beépített akkumulátorának köszönhetően. A Windows RT-s VivoTab RT az Office Home & Student 2013 RT Preview változatát tartalmazza az otthoni és az úton történő feladatokhoz. A táblagép és mobil dokkoló innovatív együttesével a VivoTab RT a teljesítmény és a hordozhatóság nagyszerű kombinációját kínálja, munkához és játékhoz egyaránt.

Specifikációk

ASUS VivoTab RT specifikáció
ASUS VivoTab RT specifikáció