ASUS VivoBook X202 és S400 Windows 8-hoz optimalizálva

Egyedien természetes élmény, továbbfejlesztett feldolgozás és multimédia, valamint felsőkategóriás, rendkívül mobil kialakítás. Az ASUS VivoBook X202 és S400 az első két tagja egy olyan új készülékcsaládnak, amelyek képernyőmérete 11,6-tól 14 hüvelykig terjed, és amelyeket az ösztönös, érintéses bevitelhez hangoltak a lenyűgöző felhasználói élmény és az élvezetesebb használat érdekében.

 

ASUS VivoBook s400
ASUS VivoBook s400

A Windows 8-hoz optimalizált ASUS VivoBookok vonzó, tartós és remekül hordozható kivitelben készülnek. Tartalmazzák az ASUS SonicMaster audio és a kétmásodperces „Instant On” technológiáit, és mindkét modellhez 32 GB WebStorage felhőtárhely jár három évre. Az ASUS VivoBookok az élvezetes, természetes noteszgéphasználat új módját kínálják vásárlóknak. A család az év végéig még további tagokkal fog bővülni.

A VivoBookokkal szórakoztatóbb az élet
A természetesebb és hatékonyabb interakció érdekében a legjobb érintésérzékelési technológiával felszerelt VivoBook X202 és S400 tovább erősíti az ASUS „Customer Happiness 2.0” („felhasználói boldogság 2.0”) szellemiségét, tökéletesre csiszolt technológiákat biztosítva a jobb, élvezetesebb és tartalmasabb életstílus érdekében. A VivoBook család összes tagja kiemelkedő esztétikumot, élethű hangokat és ösztönösen természetes érintéses vezérlést kínál. Ideálisak az egyre inkább a felhőbe költöző számítástechnika kiszolgálására, zökkenőmentes kapcsolódást és használatot biztosítva útközben is, kifejezetten arra törekedve, hogy az emberek jobban élvezzék a különféle technológiák használatát, amelyre mindig és mindenütt számíthatnak.

Tervezési szempontok
A vonzó külső érdekében az ASUS tervezői karcsú és könnyű formatervet választottak az egész VivoBook-család számára. Az üveg borítású képernyő elegánsabb megjelenésű és magával ragadóbb élményt kínál, a ház pedig tartós, fémből készült mégis művészi hatást kelt, igazodva ezzel az ASUS más új termékeihez, például a ZENBOOK™-okhoz. Az egységesebb megjelenés érdekében ugyanazt a ék alakú formát is kapta. Ugyanakkor a VivoBookok saját, egyedi jegyekkel is rendelkeznek, hogy tulajdonosaik büszkén használhassák és hordhassák őket. Úgy készültek, hogy kényelmesen hordozhatók legyenek, akár egy könyv, lekerekített sarkokkal és finom, sima borítással. A VivoBook X202 és S400 számos élénk színben kapható.

Az érintés természetessége
Műszaki és tervezési szempontból a VivoBook elsődleges célja, hogy teljesen természetes, a Windows 8-hoz optimalizált érintéses élményt biztosítson. Az érintés nem csupán egy a funkciók közül: ez a VivoBook kínálta élmény lelke. Mindegyik modell érzékeny, többujjas érintőpanelt tartalmaz, és a nagyobb touchpadek is a finom, haptikus bevitelt szolgálják, az ASUS Smart Gesture technológiáját alkalmazva. A kompaktabb X202 touchpadje a 14 hüvelykes noteszgépeknél megszokott méretű, vagyis több teret kínál a bevitelhez. A két technológia együtt garantálja a lehető legjobb érintéses élményt.

Életteli hangok a SonicMasterrel
Nevükhöz híven a VivoBookok élettel teli élményt kínálnak minden téren. Ami a hangokat illeti, az ASUS exkluzív SonicMaster technológiájával lettek felszerelve, hogy erősebb hangokat tudjanak kiadni, szélesebb tartományban, mélyebb basszusokkal és tisztább énekhangokkal. A VivoBookok pazar multimédiás élményt nyújtanak: kiaknázzák az ASUS hangmérnökeinek a hardver és szoftver optimalizálása terén szerzett tapasztalatát, valamint használják a műszaki Grammy-díjat elnyert MaxxAudio hangfeldolgozási eszközeit is. Az X202 e téren is a szokásosnál nagyobb méretű hardvert kapott. Bár a képernyője 11,6 hüvelykes, a hangszórói a 14-15 hüvelykes modelleknél megszokott méretű, így olyan erős és magával ragadó hangot tud lejátszani, amit a normál noteszgépeknél csak a sokkal nagyobb méretűek.

Felhőhasználat és válaszkészség
Mivel a Windows 8 alvó módból szó szerint 2 másodperc alatt feléled, az eszköz gyakorlatilag azonnal használható a még hosszabb kihagyás után is, nem kell hosszasan várakozni a rendszer újraindulására. A hatékony akkumulátor-használat eredményeképpen a VivoBook X202 15 napig bírja készenléti állapotban. A zökkenőmentes élmény jól illeszkedik a felhőcentrikus kialakításhoz – márpedig a VivoBookok a felhő alapú feldolgozást szem előtt tartva készültek. Mindegyik modellhez három évig 32 GB ASUS WebStorage tárterület jár ingyenesen.

Már előrendelhető
Az ASUS szeretné emlékeztetni vásárlóit, hogy a VivoBookok várhatóan keresett termékek lesznek, lévén a luxuskivitelt exkluzív, kísérleti funkciókkal ötvöző, Windows 8-ra optimalizált készülékek. Éppen ezért már mától feladhatók előrendelések, a tényleges megjelenés a hónap végére várható.

Specifikációk