Asus Transformer Pad Infinity TF700KL táblagép a Telenornál

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál érhető el az Asus Transformer Pad sorozat legerősebb táblagépe. Az Asus Transformer Pad Infinity egy mozdulattal notebookká alakítható, míg nagy felbontású kijelzője és teljesítménye lehetővé teszi a Hipernet hálózat teljes körű kihasználását.

Asus Transformer Pad Infinity TF700KL
Asus Transformer Pad Infinity TF700KL

Október közepétől a Telenor Magyarország kínálatában érhető el elsőként az Asus hibrid táblagépeinek csúcsmodellje. A Transformer Pad Infinity TF700KL-t azok is örömmel használják, akiknek nem elég az érintőképernyő, hiszen a tabletet a hozzá tartozó billentyűzet segítségével egy mozdulattal notebookká alakíthatjuk. A kiegészítőt ráadásul külön akkumulátorral is felszerelték, így a készülék a beépített akkumulátor lemerülése után is tovább használható töltő nélkül.

Hogy felhasználói bárhová magukkal vihessék, a fém borítású táblagép súlya mindössze 625 g, míg vastagsága csupán 8,5 mm. Az 1,5 GHz-es, kétmagos processzor és az LTE-képes beépített modem lehetővé teszi a tablet tulajdonosai számára, hogy kihasználhassák a nagy sebességű Hipernet hálózat minden előnyét. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich elnevezésű operációs rendszer táblagépekre optimalizált verziója segítségével nem csak teljes körű internetes élményben lehet részük a felhasználóknak, de útközben is könnyen kezelni tudják a táblagépet. A készülék 8 MP-es kamerájával kiváló minőségű fotók készíthetők, míg a 10.1 hüvelykes, full HD felbontású, Gorilla Glass 2 IPS kijelző igazi élményt nyújt az audiovizuális tartalmak fogyasztása során.

A Transformer Pad Infinity TF700KL 16 GB-os háttértárral kapható a Telenornál. A notebooká alakítható táblagép új Hipernet Heavy előfizetéssel már 49 490 forintos kezdőrészlet befizetésével megvásárolható 12 havi 9 625 forintos részletre, 164 990 forintos teljes áron. A készülékajánlat 2 éves hűség és 2 éves tarifamegtartás mellett érhető el.