Asus ROG TYTAN CG8890 asztali PC a játékok szerelmeseinek

Megjelent az ASUS ROG TYTAN CG8890 nevű asztali PC-je, amely folyadékhűtésű Intel Core i7-3960X processzorával és a Turbo Gear funkcióval azonnali túlhajthatóságot kínál az akár 4,2 GHz-es sebesség elérésére. A gép az NVIDIA® GeForce® GTX 690 grafikus kártyájával van felszerelve, amely akár négy monitort is meghajthat egyidejűleg, míg a két (RAID 0-ba kötött) 128 GB-os SATA3 SSD jóval nagyobb elérési sebességet kínál, mint a szokásos merevlemezek.

A hangminőséget tovább javítja az ASUS Xonar DX hangkártya, amely az alaplapi audiokodekeknél 35-ször tisztább hangot nyújtva, füllel hallható előnyt kínál az ellenség legyőzéséhez. Az aerodinamikus sokszögletű külső egy kifinomult tervezésű házat takar, amely a rendszer túlhajtásakor átalakítja magát. A kiegészítő DEFCON és az alsó rács világító visszajelzői kék és vörös LED-fényekkel mutatják a rendszer készenléti állapotát. A frissített tízirányú szellőzéssel és a folyadékhűtéses CPU-val a CG8890 háza egy igazi hűtési behemót, amelyet úgy készítettek, hogy a leghatékonyabb hőleadást és légáramlást garantálja az extrém feltételek mellett is hihetetlen stabilitás érdekében.

Azonnali hatmagos CPU-túlhajtás és DEFCON visszajelző

Hasíts végig a csatamezőn a Turbo Gear túlhajtással, ami lehetővé teszi a CG8890-es Intel® Core™ i7-3960X processzorának dinamikus túlhajtását a gép újraindítása nélkül! Egyetlen kattintás csak, és CG8890 máris felpörgeti a hat magot három különféle módban, míg a DEFCON-visszajelző és az alsó rácsfények kék és vörös LED-ekkel mutatják a rendszer készenléti állapotát.

–    Indítási mód: ROG logó + kék alsó rács fények, a CPU 3,8 GHz-re túlhajtva
–    Turbo Gear mód: ROG logó + vörös alsó rács fények, a CPU 4,0 GHz-re túlhajtva
–    Turbo Gear extrém mód: ROG logó + vörös alsó rács fények, a CPU 4,2 GHz-re túlhajtva

Kivételesen valósághű játék azonnali válaszreakciókkal

Hagyd, hogy a legfrissebb NVIDIA® GeForce® GTX 690 grafikus kártya elragadjon! A GTX 690 teljesen sima játékélményt kínál a legmagasabb beállítási fokozatok mellett, és elég erős akár négy monitor meghajtásához, plusz az NVIDIA® 3D Vision Surround esetleges használatához. A Dolby® Home Theater® technológiájára épülő, kiegészítő ASUS Xonar DX hangkártya 35-ször tisztább (116 dB-es jel/zaj arányú) hangot nyújt, mint az alaplapi audiokodekek, lehetőséget adva ezzel a játékosoknak arra, hogy már jóval azelőtt meghallják az ellenséget, mint ahogy az meglátná őket. És ha ez még nem lenne elég, a RAID 0-ba kötött 128 GB SATA 3 SSD gondoskodik számukra a szokásos merevlemezeknél jóval gyorsabb adatelérésről, hogy a stresszes játékszituációkban gyorsan reagálhassanak.

Kiváló hűtéssel a páratlan stabilitásért

A legmagasabb szintű stabilitás elérése érdekében a CG8890-et úgy tervezték, hogy a csata sűrűjében is a legjobb hűtési megoldást nyújtsa. A ház Turbo Gear módban automatikusan átalakítja magát, kinyitja a felső részt és az oldalpaneleket. Az így előtűnő robusztus, karmazsinvörös ventilátorok kihajtják a forró levegőt és beszippantják a hűvöset a ház belsejébe, megnövelve a belső összetevők élettartamát. Emellett a ház különféle részein elhelyezkedő szellőzőlyukak bonyolult rendszere segíti a teljes hűtést, a beépített folyadékhűtésű CPU pedig hatékony és csendes hőleadású. A továbbfejlesztett tízirányú szellőztetéssel és az integrált folyadékhűtéssel a CG8890 a tökéletes játékgép a maratoni játékmenetekhez.