ASUS perem nélküli Designo MX279H és MX239H AH-IPS képernyők

Az ASUS ma megjelentette MX279H és MX239H képernyőit. A képernyők ergonomikus, teljes szélességű, perem nélküli kialakításúak, egy széles, 178° betekintési szögű AH-IPS panelre épülnek, és az ASUS a Bang & Olufsen ICEpower®-rel együttesen kidolgozott SonicMaster technológiáját tartalmazzák.

asus MX279H
asus MX279H

Az ASUS ma bejelentette az MX279H és MX239H típusjelű képernyőit. A két, 27 ill. 23 hüvelykes képernyő perem nélküli kialakítást kapott, és egy széles, 178° betekintési szögű, lenyűgöző képek megjelenítésére képes Advanced-High Performance In-Plane Switching (AH-IPS) kijelzőpanelt, amely mellé két, az ASUS SonicMaster és a Bang & Olufsen ICEpower® technológiáját használó, ugyanilyen remek hangú 3 wattos sztereo hangszóró társul. Az egyszerű, mégis elegáns képernyők magukkal ragadó házimozi-élményt kínálnak.

Egyszerű, elegáns, stílusos kialakítás
Az ASUS Designo MX monitorcsalád tagjai ultravékony profilúak – az MX239H legvékonyabb pontján mindössze 14,5 mm, és a nagyobbik MX279H is csak 17,5 mm –, vagyis minimális helyet igényelnek az asztalon. Ezenfelül az MX család teljes szélességű, perem nélküli kialakítást kapott: mindössze 0,8 cm vastag a kávája. Az egyszerű, mégis elegáns kivitelt tovább erősíti a napóraszerű állvány, amelyen a monitor stabilan áll. Az MX család formatervét értékelték a 2012-es „Good Design” díjak odaítélésekor is.

Élénk, élethű megjelenítés
A Designo MX család képernyőiben egy LED-háttérvilágítású, széles, 178° betekintési szögű AH-IPS panel található, amely minimálisra csökkenti a színek elcsúszását mind vízszintes, mind függőleges irányban, minőségi képet szolgáltatva szinte minden irányból. Az AH-IPS az IPS technológia legmodernebb változata – még jobb színeket biztosít energiatakarékosabb működés mellett. Az 5 ms válaszidő pedig megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek mögötti csíkokat, így még simább látványt eredményez.

A 80 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány) és a 250 cd/m² fényerő eredményeképpen az MX279H élethű képeket képes szolgáltatni: a háttérvilágítás erejének szabályozásával a lehető legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér árnyalatok jeleníthetők meg. Az ASUS Splendid™ Video Intelligence technológia minden helyzetben garantálja az élethű színeket: hat módját (normál, sRGB, tájkép, mozi, játék és éjszaka) egy külön szenzoros gyorsbillentyűvel lehet átkapcsolni.

Felsőkategóriás SonicMaster audio
A Designo MX család képernyőiben az ASUS Golden Ear csapata és a Bang & Olufsen ICEpower® által közösen kidolgozott ASUS SonicMaster technológia található. Ez az ASUS-exkluzív audiotechnológia speciális hardver és szoftver együttesével finomítja az akusztikus részleteket a romlatlan minőségig, kristálytiszta, élethű hangokat eredményezve – gazdagabb és távolabbi énekhangokat reprodukálva, szélesebb frekvenciatartományban és nagyobb hangerővel. A Designo MX beépített ICEpower MobileSound 3 lapkája lenyűgöző hűséggel jeleníti meg a hangokat a minőségi audioélmény érdekében. Az ASUS SonicMaster technológiájával, valamint a két beépített, 3 wattos hangszóró együttesével ezek a képernyők valóban magával ragadó házimozi-élményt képesek biztosítani.

Élvezze a multimédiát!
A Designo MX család tagjai Full HD (1920 x 1080 képpontos) felbontást biztosítanak két HDMI és egy D-sub (VGA) bemeneti csatlakozójukkal multimédiás készülékek széles körével – például Blu-ray lejátszókkal, játékkonzolokkal és digitális kamerákkal – biztosítva az együttműködést, a vásárlók szórakozásának kiszélesítéséhez.

Magyarországi megjelenésük december elejére várható az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:

MX239H: 69 900 Ft

MX279H: 99 900 Ft