ASUS PB278Q WQHD: Élethű vizuális megjelenítés

Az új ASUS PB278Q WQHD (Wide Quad High Definition) felbontású, 27 hüvelykes képernyő széles betekintési szögű (178°), LED-háttérvilágítású paneljével 2560 x 1440 képpont felbontású vizuális élményt kínál. Megtalálható benne az exkluzív ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány) technológia, a QuickFit virtuális átméretezési funkció, valamint a Splendid Video Intelligence technológia. Bőséges csatlakozási lehetőségeket kínál: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 és Dual-link DVI a WQHD felbontású tartalom fogadásához; valamint két beépített, 3 wattos hangszórót is tartalmaz.

ASUS PB278Q WQHD
ASUS PB278Q WQHD

Rengeteg praktikus szolgáltatást kínál: ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány) technológiát, 100 százalékos sRGB-színtér lefedettséget, az ASUS exkluzív QuickFit virtuális átméretezési funkcióját, a Splendid Video Intelligence technológiát és még megannyi mást. A multimédiás csatlakozási lehetőségek tára is széles: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 és Dual-link DVI a WQHD felbontású tartalom fogadásához; valamint két beépített, 3 wattos hangszóró a magával ragadó házimozi-élményhez.

Élethű vizuális megjelenítés

A PB278Q egy 16:9 képarányú, LED-háttérvilágítású, 27 hüvelykes, 109 képpont/hüvelyk (ppi) felbontású WQHD kijelzőpanelre épül, amely a gyakorlatban 2560 x 1440 képpontos – ez a 720p-s HDTV-k felbontásának a négyszerese –, kiváló minőségű vizuális megjelenítést tesz lehetővé, így a felhasználók még részletesebb képet láthatnak és még több dolgot végezhetnek el a szokásosnál nagyobb képernyőterületnek köszönhetően.

A PB278Q ultraszéles, 178 fokos betekintési szöget biztosít mind vízszintes, mind függőleges irányban, minimálisra csökkentve a színek elcsúszását még akkor is, ha a képernyőt extrém szögekből nézik.

A 80 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány) és a 300cd/m² fényerő egyaránt javítja a képernyő kontrasztját és élességét: a háttérvilágítás erejének szabályozásával a lehető legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér színek jeleníthetők meg. Az 5 ms válaszidő (GTG) garantálja a zökkenőmentes vizuális élményt.

Az ASUS exkluzív technológiái

A Splendid™ Video Intelligence technológia a videolejátszás teljesítményét és a képek valósághű visszaadását optimalizálja a szín, fényerő, kontraszt és élesség finomszabályozásával. Az öt előre beállított videomód (tájkép, mozi, sRGB, normál és a felhasználó által beállított mód) egy gyorsbillentyűvel választható ki.

A QuickFit virtuális átméretezési funkcióval valós méretben tekinthetők meg a dokumentumok és fényképek, illetve „rács” módban is használható, hogy a felhasználók pontos méretben tekinthessék meg és szerkeszthessék anyagaikat a képernyőn. A QuickFit virtuális átméretezés egyetlen gyorsbillentyűvel indítható, és A4, Letter, 8” x 10”, 5” x 7”, 4” x 6”, 3” x 5”, és 2” x 2” méretek használatát teszi lehetővé.

A PB278Q mindezeken felül 100 százalékosan kompatibilis az sRGB színtérrel, és a kívánt beállítások a képernyőn megjelenő beállítómenüvel (OSD) adhatók meg.

Változatos csatlakozási lehetőségek és multimédia-támogatás

A PB278Q rengetegféle csatlakozási lehetőséget kínál: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI a WQHD, valamint D-sub a Full HD felbontású tartalmak fogadásához; a két beépített, 3 wattos hangszóró pedig minőségi hanggal egészíti ki a magával ragadó házimozi-élményt.

Felhasználóbarát kialakítás

A PB278Q forgatást, döntést és magasságállítást is lehetővé tevő ergonomikus kialakítása garantálja a kényelmes használatot. Az intelligens kábelrendező pedig a vezetékdzsungelt szünteti meg.