ASUS GeForce GTX 650 DirectCU speciális csomag a WoW rajongóinak

Az ASUS GeForce GTX 650 DirectCU/DirectCU OC/DirectCU TOP grafikus kártyákhoz egy World of Warcraft Mists of Pandaria Pandaren Monk Pet letölthető karaktert adunk a válogatott TOP GPU-k, DirectCU hűtés és DIG+ VRM/Super Alloy Power tápellátás mellé.

PR ASUS GeForce GTX 650 DirectCU Pandaren Monk Pet Bundle
PR ASUS GeForce GTX 650 DirectCU Pandaren Monk Pet Bundle

Az ASUS GeForce GTX 650 DirectCU, DirectCU OC és DirectCU TOP grafikus kártyák most egy speciális World of Warcraft Mists of Pandaria kiadásban is kaphatók. A vásárlók egy extra letölthető Pandaren Monk Pet karaktert kapnak most, az egész világon népszerű MMORPG legújabb bővítésének megjelenésével egydejűleg. A TOP változat kézzel válogatott, a referenciánál 157 megahertzcel gyorsabban működő GPU-t tartalmaz; és az összes kártya a DirectCU hűtési megoldással gondoskodik róla, hogy a kalandozás hűvös és csendes környezetben történjen. Az exkluzív ASUS DIGI+ VRM és Super Alloy Power technológiák hozzájárulnak a nagyobb stabilitáshoz, a jobb túlhajthatósághoz és a termék élettartamának megnövekedéséhez; emellett visszatér a GPU Tweak is, egyszerű hozzáférést biztosítva a játékosok számára a különféle kártyahangolási lehetőségekhez.

Speciális csomag a WoW rajongóinak
A Blizzard Mists of Pandaria™ World of Warcraft® bővítésének megjelenésének kapcsán az ASUS egy speciális, letölthető, gyűjtői Pandaren Monk Pet karaktert mellékel minden GeForce® GTX 650 DirectCU, DirectCU OC vagy DirectCU TOP grafikus kártyához. Az egyedi bónuszkarakter egy Pandaren, Azerothban, a népszerű World of Warcraft® MMORPG világában egy igen nagy tiszteletben álló, mégis rejtélyes nemzetség tagja. A WoW-játékosok számára extra ösztönzést és érzelmi többletet jelent, ha egy Pandaren Monk Pet karakter kíséri el őket útjukon, az ASUS GeForce® GTX 650 DirectCU kártyák rugalmas és hatékony teljesítményét kiaknázva pedig a lehető legtöbbet hozhatják ki a kalandokból.

TOP órajel a legmagasabb sebesség érdekében
Az ASUS gyárilag 1215 MHz-re, a referenciánál 157 megahertzcel magasabbra hangolja a GeForce® GTX 650 DirectCU TOP kártyát. E több mint 10 százaléknyi teljesítménytöbblet extra képkockákat biztosít a játékokban, anélkül, hogy bármilyen felhasználói beavatkozásra szükség lenne. A TOP kiadású kártyákban gondosan, a mérnökök által kézzel válogatott GPU-k találhatók, hogy garantálják a stabil teljesítményt akkor is, ha az alap órajel magasabbra van állítva. A normál GeForce® GTX 650 DirectCU 1058 MHz-re pörgetve működik, az OC kiadás pedig 1137 MHz-en.

Jobb kalandozás a DirectCU hűtési megoldással
Az akcióban résztvevő mindhárom ASUS GeForce® GTX 650 modell DirectCU hűtéssel van felszerelve, amelyik tiszta réz hőcsöveket és egy nagyobb hűtőbordát használ a hő jobb elvezetése érdekében. A kártyák a referenciánál 20 százalékkal hűvösebben működnek, a két optimalizált ventilátor pedig 3x* halkabb, mint az alapmodellek. Ez nagyobb stabilitást és kellemesebb környezetet jelent a játékhoz, hogy a WoW-játékosok zavartalanul koncentrálhassanak az egyre magasabb szintek elérésére.

DIGI+ VRM és Super Alloy Power a még stabilabb játék érdekében
Mivel a WoW-játék gyakran húzódik el hosszú órákra, az ASUS digitális feszültségszabályozása és robusztus tápellátási alkatrészei kritikus fontosságúak, hogy tartósabb élettartamukkal segítsék a megbízható működést. A DIGI+ VRM precíziós feszültségszabályozása javítja a tápellátás hatékonyságát, ugyanakkor megnöveli a túlhajtási tartalékot; a Super Alloy Power szilárdtest-kondenzátorok és MOFEST-ek pedig a referenciakártyáknál két és félszer hosszabb élettartamot garantálnak. A Super Alloy Power ezenfelül fémötvözet-magos tekercseket használ a zúgás kiküszöbölésére és a tápellátás egyenetlenségeinek kisimítására – az eredmény pedig a kategória legjobb grafikus hardvere.

Egyszerű, mégis részletes állítási lehetőségek az RPG-puristák számára
Csakúgy, ahogy a World of Warcraft® is bőséges finomhangolási lehetőségeket kínál, az ASUS exkluzív GPU Tweak szoftverével is felhasználóbarát, mégis aprólékos módon lehet hangolni a grafikus kártya lehetőségeit. Az egyesített felületről módosíthatók a mag és a memória sebességei, a feszültségek, a ventilátorok teljesítménye, valamint beállíthatók játékspecifikus profilok. A GPU Tweakel jobban kiaknázható az NVIDIA® GeForce® GTX 650 GPU kínálta túlhajtási tartalék és egyszerűbben elérhető a jobb teljesítmény.