App!2012 konferencia

2012. november 20-án, Budapesten a MOM Kulturális Központban kerül megrendezésre a HWSW App! rendezvénysorozatának zászlóshajója, az App!2012 mobilalkalmazás-fejlesztés és NFC konferencia.


App!2012 konferencia
App!2012 konferencia

A rendezvényen három szekcióban 45 előadás fog elhangzani. Amíg tavaly az alkalmazásfejlesztés folyamata adta a konferencia ívét, az első tervezési lépésektől a terjesztésig, addig most közelebbre zoomolnak az előadások és jövőálló, de már másnap használható tudással rukkolunk elő.

Az App!2012 idén kiegészül egy önálló szekcióval, amit az NFC technológia köré építettünk fel. A szokványos pozitív jóslatok kevergetése helyett az elhangzó előadások kontextusba helyezik az érintésnélküli kommunikáció fogalmát a mobilfizetés, a marketingkommunikáció és a konzumer elektronika dimenzióiban. Szerintünk az NFC nem egy világmegváltó technológia, hanem egy eszköz, ami az eddig kényelmetlenül bonyolult interakciókat egyszerűvé, a felhasználók számára is kezelhetővé teszi. A programból várhatóan kiderül az is, hogy mindez mikor és hogyan történik majd meg Magyarországon is.

A rendezvényen számos egyéb hardverújdonság mellett megtekinthetőek lesznek a Windows 8 és Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékek. Az Windows Phone 8-at futtató készülékek az App! konferencián mutatkoznak be először a hazai alkalmazás-fejlesztői közönség előtt.

A tavaly teltházas App! idei fordulójában is otthon érzi majd magát minden fejlesztő, UX- és UI-szakértő, PM és cégvezető, az ügynökségi és a vállalati megrendelői oldalt képviselők és a saját startupban gondolkodó ötletemberek is.

További információ: http://app.hwsw.hu/?site=prim