Anno Online-t már magyarul mis játszhatunk

A játékon keresztül a felhasználók először élhetik át böngésző alapú játékban a stratégia izgalmát, a szimulációt, a kidolgozott részletekkel ellátott animációt és grafikát. A játékosok középkori városokat építhetnek és fejleszthetnek a már Anno rajongók által jól ismert, részletesen kidolgozott gazdasági rendszer felállításával.

Anno Online
Anno Online

Az Ubisoft bejelentette, hogy Magyarországon is elindul az Anno Online zárt béta verziója. Az Ubisoft Blue Byte fejlesztésében készített Anno Online egyedi kombinációja a legújabb és az Anno sorozatokból már jól ismert és népszerű játékelemeknek, így egy igazán ütős böngésző alapú játékká vált.

A kritikusok által is elismert, díjnyertes sorozaton alapuló játékon keresztül a felhasználók először élhetik át böngésző alapú játékban a stratégia izgalmát, a szimulációt, a kidolgozott részletekkel ellátott animációt és grafikát. A játékosok középkori városokat építhetnek és fejleszthetnek a már Anno rajongók által jól ismert, részletesen kidolgozott gazdasági rendszer felállításával.

A virtuális lakosok igényeit kielégítve újabb és újabb épületek tárulnak fel a játékosok előtt és a lakosok egyre többet követelnek majd. A játék előrehaladtával végül szükségessé válik új szigetek felfedezése és elfoglalása, hogy a felhasználók kereskedelmi útvonalának részévé váljanak..

Az Anno sorozatban először nyílik lehetősége a játékosoknak, hogy egy óriási birodalom részévé váljanak, és erős szövetségekbe tömörüljenek közös céljaik elérése érdekében a küldetések teljesítésére.

További információért az Anno Online-ról és a magyarországi zárt béta-tesztre jelentkezés részleteiről a honlapon található tájékoztatás: www.anno-online.com

Anno Online
Anno Online

Fontosabb játékelemek:

  •     Monumentális városok: Az Anno Online-ban lévő óriási városok több mint 120 különféle skinnel rendelkeznek a különböző épülettípusokhoz, a játékosok akár több mint 1500 épületből álló városokat is építhetnek.
  •     Magas minőségű grafika: Mindegyik épület részletgazdag kidolgozású, a játékos akár „közelre hozott módban” is megvizsgálhat minden részletet.
  •     Testre szabható tartalom: Millió különféle kombináció közül válogathatsz és megmutathatod egyéni stílusodat a többi játékosnak is.
  •     Könnyebb használhatóság: Szükség esetén részletes oktató mód és segítség áll rendelkezésedre, végig vezetve téged a játékon.
  •     Kereskedelmi rendszer: A játékosok bárkivel kereskedhetnek az Anno Online-on.
  •     Böngésző alapú játék: A játékot magával ragadóvá és különleges élménnyé teszi.