Webáruház és integrált ügyvitel egyéni vállalkozók és kisvállalkozások számára

Egyéni vállalkozók és kisvállalkozások számára készítette el egyedülálló, számlázó programmal összekapcsolt webáruház szolgáltatását a rEVOLUTION és az UNAS Online. A szolgáltatás havi- vagy éves díjas konstrukcióban, három méretben és funkcionalitással érhető el. Igény esetén készletnyilvántartással kiegészíthető, és lehetőség van 14 napos ingyenes tesztelésre is.

rEVOL Shop admin
rEVOL Shop admin


A dobozos ügyviteli szoftverek vezető hazai gyártója, a rEVOL Express szoftverekről ismert rEVOLUTION Software és az elektronikus kereskedelmi alkalmazásokkal foglalkozó UNAS Online egyedülálló, közös fejlesztéssel jelentek meg a magyar piacon. Február elejétől elindították a rEVOL Shop elnevezésű webáruház szolgáltatást, amellyel az ügyfelek rEVOL Express számlázó programmal összekapcsolt webáruházat bérelhetnek.

„A magyar kisvállalkozásoknak mindössze a 13%-a rendelkezik internet-áruházzal, pedig a tapasztalatok szerint a webshop bevezetése akár 26% forgalomnövekedést is hozhat” – mondja Dr. Ransburg Beatrix, a rEVOLUTION kisvállalati üzletágvezetője. „Kutatásunk alapján az egyéni vállalkozók, kisvállalkozások legtöbbje több okból is fél a webshop beindításától. Egyrészt magasnak ítélik a webáruház üzemeltetés költségeit, a beindításkor felmerülő egyszeri tervezési díjat, a folyamatos fejlesztések és karbantartások anyagi vonzatait. Másrészt nem éreznek magukban kellő szakmai kompetenciát ahhoz, hogy webáruházukat maguk programozzák. Ezen problémák kiküszöbölésére, kifejezetten az egyéni vállalkozók és kisvállalkozások igényei alapján alkottuk meg az UNAS-sal közös rEVOL Shop szolgáltatásunkat.”

A rEVOL Shop-nak köszönhetően az ügyfelek mostantól számos különböző kinézetű webáruház közül választhatnak, három méretben és funkcionalitással. Igényeiknek megfelelően 1000, 2000 és 5000 termékes webboltot bérelhetnek, amelyet összekapcsolhatnak a már meglévő vagy újonnan vásárolt rEVOL Express programmal. Így megoldható, hogy a partnereket, termékeket, árváltozásokat csak egy helyen kelljen felvinni; az ügyfeleknek pedig lehetőségük van beérkező megrendeléseiket az online áruházból leemelni, majd a számlázó program segítségével azonnal ki is számlázni. Amennyiben a felhasználó a rEVOL Express-ben készleteit is nyilvántartja, úgy lehetősége van webáruházas árumennyiségeket szinkronizálni, így a webshop felületén megjelenítheti, hogy egy adott termék éppen elérhető-e, és mennyi van belőle raktáron.

rEVOL Express settings
rEVOL Express settings

A rEVOL Shop emellett rendelkezik minden olyan kompetenciával, amely egy hasonló szolgáltatástól elvárható:
–    Bankkártyás fizetési lehetőség (PayPal, PayU, CIB, OTP, K&H)
–    Vásárló fizetés-kezelés
–    Termékleírás felugró, lebegő ablakban
–    Virtuális vásárló számlakezelés
–    Pontgyűjtő rendszer használata
–    Több pénznem kezelése
–    Tömeges csomagfeladás, egyszerűen és gyorsan

A szolgáltatás egyik nagy előnye, hogy nem szükséges egyszerre nagy összeget áldozni egy egyedi webáruház fejlesztésére, amelyet azután folyamatosan karban kell tartani. A rEVOL Shop funkcióit a szolgáltató folyamatosan fejleszti, így az ügyfélnek garantált a legfrissebb verzió használata.

A szolgáltatás másik előnye az ára. Egy éves előfizetés esetén az alap, 1000 termékes webáruház, számlázó programmal együtt már havi nettó 3.990 forintos ártól igénybe vehető. Készletnyilvántartással együtt a havidíj 5.990 Ft + ÁFA, éves előfizetés esetén. Ezért a díjért azonban nemcsak webáruházhoz, hanem egy komoly funkcionalitású, professzionális számlázó és vállalati kereskedelmi rendszerhez is hozzájuthat az ügyfél, amellyel a számlázáson túl tud ajánlatot készíteni, díjbekérő számlát kiállítani, kör e-mailt és körlevelet küldeni, és amelyben az online megrendelések mellett az offline igények is nyilvántarthatók.

„A rEVOL Express rEVOL Shop szolgáltatást elsősorban olyan egyéni vállalkozóknak és kisvállalkozásoknak ajánljuk, akik most törik a fejüket egy webshop elindításán, és szeretnék azt a lehető legegyszerűbben és költséghatékonyabban, a számlázásokkal, készletnyilvántartással közösen egy rendszerben kezelni” – mondta Ransburg Beatrix. „Megkönnyítheti a döntést, hogy a szolgáltatás ingyenesen kipróbálható. A webáruház tesztelésére 14 nap áll rendelkezésre, a rEVOL Express pedig folyamatosan tesztelhető demo verzióban.”

További információ a termékről:
http://www.revolexpress.hu/specialis/webshop-csomagok-uj-ugyfeleknek/

A rEVOL Express demo verziója letölthető innen:
http://www.revolexpress.hu/demo

A webshop ingyen kipróbálható az alábbi oldalon:
http://www.revolexpress.hu/specialis/webshop-csomagok-uj-ugyfeleknek/#aruhaznyitas
(a webáruház beüzemelése néhány percet vesz igénybe)