VAIO Tap 11, a meglepően sokoldalú táblagép

A PC teljesítményét és a tablet kényelmét egyesíti a Sony új, pehelykönnyű tabletje, a VAIO Tap 11. A hihetetlenül kis súlyú táblagép a legújabb Intel processzorral, villámgyors SSD tárhellyel rendelkezik, és az erőteljes Windows 8 fut rajta.
Sony_VAIO_Tap_11
A 29,4 cm-es (11.6”) Full HD érintőképernyővel rendelkező VAIO Tap 11 a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező táblagépe (1). A TRILUMINOS® Display for mobile kijelző pedig természetes és élettel teli színek széles palettáját nyújtja.

A táblagéphez tartozó karcsú, vezeték nélküli billentyűzet és touchpad könnyen a képernyőhöz csatolható, így használaton kívül a kijelző extra védőburkolataként szolgál. A fedelet levéve bármikor kényelmesen gépelhetünk az ölünkben vagy az asztalon, majd újra csatlakoztathatjuk a billentyűzetet, ami útközben automatikusan újratöltődik.

Jegyzetfüzet, távirányító, zenelejátszó

A digitalizáló tollnak köszönhetően a VAIO Tap 11 tökéletes jegyzetek és vázlatok készítésére – a kézírásos megjegyzéseket, rajzokat könnyedén beilleszthetjük munkáinkba. A hátrafelé néző, 8 pixeles Exmor RS for PC kamera pedig éles képeket készít akár könyvekről vagy egy előadás diáiról is.

A sokoldalú VAIO Tap 11 infravörös távirányítóként alkalmas tv-k, házimozik és egyéb, infravörös szenzorral rendelkező készülékek irányítására is. A Window Store-ból ingyenesen letölthető SideView alkalmazás segítségével az új tablet a BRAVIA TV-k második képernyőjeként is funkcionál: böngészhetünk a programok között, érdekes információkat tudhatunk meg a műsorokról és rengeteg más hasznos tartalmat fedezhetünk fel.

A Clear Audio+ mód éles, tiszta és tartalomra optimalizált hangot biztosít: a négy különböző, előre beállított opció és a finomhangolásra szolgáló érintőképernyős equalizer segítségével garantáltan megtaláljuk a megfelelő hanghatást bármilyen ízléshez.

A pehelykönnyű tablettel a zene megosztása kábelek nélkül is egyszerű: a VAIO Tap 11 pillanatok alatt összeköthető az NFC kompatibilis hangszórókkal, fejhallgatókkal és egyéb audioeszközökkel.

Az akár 7 óra élettartammal rendelkező akkumulátornak köszönhetően a VAIO Tap 11 elég kitartó ahhoz, hogy egész nap motiváljon és szórakoztasson.

Az új Windows 8 tabletek 2013 novemberében, fehér színben kerülnek a magyarországi boltok polcaira.