Új Invitel optikai hálózat Veszprémben

Az elmúlt hónapok fejlesztései tették lehetővé, hogy már akár  másodpercenként 150 megabit sebességű internet csomagok közül is választhat 10 ezer veszprémi család, közel 40 ezer ember; az új optikai hálózaton keresztül érhető el az Invitel IPTV szolgáltatását az InvitTv-t és vele az interaktív televíziós funkciók – mondta el Jeszenszky Zsolt az Invitel regionális vezetője.

Az év végére újabb városrészeket, lakásokat ér majd el  az extra gyors internet vagy az IPTV – ígérte. Idén az Invitel 320 ezer háztartáshoz vitte el az extra gyors internetet és a legmodernebb televíziós szolgáltatást – közölte a cég az MTI-vel. Jövő évi terveikről az annyit árultak el, hogy a lakossági piacon nagy hangsúlyt fektetnek a televízióra és az internetre, a vállalati üzletágban pedig, egyebek közt, a felhő alapú szolgáltatásokra.

Az Invitel a vállalati piacon több mint 20 ezer ügyfelet lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, míg a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetést tudhat magáénak a digitális televízió-, az internet-, a mobilinternet- és a hangszolgáltatások piacán. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et.

forrás MTI