Új Expression Home nyomtatók és Claria Home tinták az Epsontól

Az Epson forgalomba hozta Expression Home sorozatú kompakt termékeit, melyekkel kiváló minőségű, fényes fotók és jól olvasható, éles kontúrú szövegek nyomtathatók. Az Epson Expression Home Small-in-One tintasugaras nyomtatók a kisméretű multifunkciós készülékek családjába tartoznak. Az összes modell az új Claria Home tintákat használja, és rugalmas mobil nyomtatást tesz lehetővé.

A Small-in-One családba tartozik a nyomtatási, másolási és lapolvasási funkciókkal rendelkező Expression Home XP-400 Series, XP-300 Series, XP-205, XP-202 és XP-102. A nyomtatók helytakarékosak, időt és pénzt spórolnak kisebb méretük, különálló tintapatronjaik és felhasználóbarát funkcióik révén.

Az új nyomtatók az Epson új, négy részből álló Claria Home tintáit használják, egy új alapszintű tintafajtát, amely a fekete pigmentalapú tinta tartósságát ötvözi a fényes, kiváló minőségű fotók készítéséhez használt, festékalapú cián, bíbor és sárga tinták előnyeivel. Ezzel a sokoldalú tintakészlettel éles, kristálytiszta szövegek és fényes, fotólabor-minőségű fényképek nyomtathatók.

A különleges, százszorszépet ábrázoló csomagolások miatt az adott nyomtatóhoz való tintapatronok könnyen felismerhetők. Az összes tintapatron kapható normál és XL méretben. A dobozokon látható a nyomtatható oldalak száma, amely segítségével könnyen kiválasztható az adott nyomtatási igényhez megfelelő tintapatron.

Az XP-400 sorozatú, XP-300 sorozatú, XP-205 és XP-202 modellekkel a felhasználó az otthona bármely részéből nyomtathat. Az automatikus Wi-Fi beállításnak köszönhetően a nyomtatók felismerik a megfelelő Wi-Fi kapcsolatot, és elvégzik a konfigurálást. Az Epson iPrint funkció segítségével a dokumentumok vezeték nélkül kinyomtathatók okostelefonról és táblagépről is.

Az XP-400 sorozatú, XP-300 sorozatú és XP-205 nyomtatókkal a felhasználók a világ bármely pontjáról nyomtathatnak úgy, hogy a fényképeket és dokumentumokat közvetlenül a nyomtató saját e-mail címére küldik el. Ezek a nyomtatók Google Cloud Print és Apple AirPrint kompatibilisek is.

Mo Musa, az Epson Europe termékmenedzsere szerint: „Az új Claria Home tintakészlettel és az Expression Home nyomtatókkal kiváló minőségű, fényes fotók és éles, kristálytiszta szövegek nyomtathatók otthon. A felhasználónak nem kell többet arról döntenie, hogy dokumentumokat vagy színes fotókat szeretne otthon nyomtatni. Ezekkel a nyomtatókkal mindkettő lehetséges. Nyomtathat házi dolgozatokat, dokumentumokat és családi fotókat is, a nyomtatók minden feladat megoldásában segítenek.”

Az XP-400 sorozatú, XP-300 sorozatú, XP-205, XP-202, XP-102 nyomtatók szeptembertől lesznek kaphatók 18.000-33.000 forintos ajánlott fogyasztói áron.