Új Dell Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek

A Dell bejelentette az üzleti célú Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek új portfolióját. Az új modellek kiemelkedő teljesítményt, magas szintű adatvédelmet és felügyeletet, hosszú üzemidőt, valamint fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára a belépő szinttől a prémium kategóriáig.

Latitude E6430 ATG
Latitude E6430 ATG

Hordozhatóság és hatékonyság: új Latitude modellek

Latitude E6430s – A hordozhatóság és hatékonyság egyensúlyát megteremtő új modell kategóriájában kiemelkedő, rendkívül könnyen hordozható, kis tömegű, 13,3 hüvelykes házzal és meglepően nagy, 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.

Latitude E6230, E6330, E6430 és E6530 – A 12,5, 13,3, 14, illetve 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkező új laptopok a nagy kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően hosszú üzemidőt biztosítanak a sokat utazó szakemberek számára. A folyamatos kapcsolatról a legújabb vezeték nélküli és mobiltechnológiák gondoskodnak.

Latitude E5430 és E5530 – A kedvező áron elérhető, 14, illetve 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkező modellek a mobilitást ötvözik az irodai hatékonysággal. A Dell Latitude E5 sorozat laptopjai mostantól Intel™ vPro rendszerfelügyelettel vásárolhatók meg.

Latitude E6430 ATG – Az új modell ellenáll a zord körülményeknek, szélsőséges hőmérsékletnek, rázkódásnak, pornak és a nagy tengerszint feletti magasságnak. Megerősített, 14 hüvelykes kijelzőjének és a hordozhatóságot megkönnyítő, külön megvásárolható speciális fülnek köszönhetően helyszíntől és tereptől függetlenül segíti a hatékony munkavégzést.

Együttműködés és termelékenység: új OptiPlex termékcsalád

A Dell OptiPlex termékcsalád az iparág legbiztonságosabb, legrugalmasabb és legjobban felügyelhető üzleti számítógépcsaládja, amely magas szintű hatékonyságot biztosít a felhasználók számára. A megújult kínálat része az OptiPlex 3010, 7010 és 9010 asztali számítógépek, valamint az OptiPlex 9010 all-in-one asztali gép.

Az akár három digitális monitor, illetve a négy első vagy oldalsó USB-port támogatása mellett az új modellek vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeket, az internetes hanghívásokhoz szükséges mikrofon- és fejhallgató-csatlakozókat, valamint a videokonferenciák optimális lebonyolítását biztosító Microsoft Unified Communications tanúsítványt kínáljak.

A karcsú OptiPlex 9010 all-in-one asztali gép íróasztalon integrált tápegységének, VESA állványának, valamint a külön megvásárolható vezeték nélküli egérnek és billentyűzetnek köszönhetően a felhasználók helyet takaríthatnak meg.

Az új Dell vállalati ügyfélmegoldások  dinamikus, rugalmas és intuitív felületeket, stílusos és kifinomult kialakítást, valamint üzleti szintű felügyeletet kínálnak az informatikai részlegek és felhasználók számára. A belépő szinttől a prémium kategóriáig, az asztali megoldásoktól a rendkívüli hordozhatóságot és tartósságot kínáló modellekig az új laptopok és asztali számítógépek az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

Hosszú távú tartósság – A StrikeZone™ rázkódásvédelem, a gyorsabb leesés-érzékelő, valamint az új, gumiból készült merevlemez-szigetelés elősegíti az adatok védelmét a leejtéssel és rázkódással szemben.

Hatékonyság – Az akkumulátor akár 33 óra üzemidőt, az ExpressCharge™ technológia pedig egy óra alatt 80 százalékos töltöttségi szintet biztosít1.

Az iparág legjobban felügyelhető üzleti számítógépei – A legújabb Intel™ vPro rendszerfelügyeleti megoldás, az Intel Active Management Technology 8.x a Dell egyedi, távoli BIOS-felügyeletet és távoli merevlemeztörlést támogató vPro bővítményeivel lehetővé teszi az informatikai részlegek számára a Latitude E és az OptiPlex termékcsaládba tartozó modellek távoli felügyeletét, beleértve a sávon kívüli felügyeletet is.

A legmagasabb szintű adatvédelem – A Dell Data Protection | Encryption a Dell külön megvásárolható Hardware Encryption Accelerator megoldásával a legmagasabb szintű adatbiztonságot kínálja.

USB 3.0 – A gyors vezetékes adatátvitel érdekében a modellek kompatibilisek az USB 3.0 szabvánnyal, amely az USB 2.0 szabványnál tízszer nagyobb sebességet biztosít, így gyorsítva fel a helyi tárolás és a szinkronizálás folyamatát. Az USB Powershare segítségével az USB 3.0 eszközök feltölthetők akkor is, amikor a számítógép alvó üzemmódban van.

Fejlett kapcsolódási lehetőségek – Az LTE mobil szélessáv és Bluetooth 4.0. külön megvásárolhatók.

Kiemelkedő teljesítmény – Harmadik generációs Intel® Core™ processzorválaszték: több memória és egyedi grafikus lehetőségek.