Új Dell Inspiron laptopok: Inspiron 14z, 15R és 17R és Special Edition

A Dell – készülve az érettségik és diplomaosztók sorára, valamint a szeptemberi iskolakezdésre – bejelentette Inspiron laptop családjának kibővítését. Az Inspiron z vékony kialakítású, rendkívül mobil, mégis erőteljes teljesítményt nyújt. Az Inspiron R sorozat kiváló társ mindennapi használatra, aki pedig a stúdió-szerű hangzást, multimédiás megoldásokat tartja mindennél előbbre, annak az Inspiron R Special Edition sorozat válhat a kedvencévé.

Dell Inspiron 14z
Dell Inspiron 14z

Mindhárom most bejelentett laptop az Intel harmadik generációs Core i processzoraival (Ivy Bridge) van ellátva, valamint Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik, mely frissíthető lesz Microsoft Windows 8-ra.

Az új Inspiron családot egyedi kialakítással, lekerekített élekkel látták el. Az ezüstös külső mellett a Dell olyan részletekre is figyelt, mint a gazdag, mindenre kiterjedő hangélmény, ennek érdekében együttműködött a Waves és Skullcandy vállalatokkal is. Az Inspiron laptopok Waves MaxxAudio technológiával bírnak a stúdió minőségű hangzásért filmnézés, zenehallgatás közben, mindez beépített Skullcandy hangfalakkal kiegészítve, így külön hangfalakra nem is lesz szükségünk.

Inspiron 14z: ultravékony és ultragyors kapcsolatot teremt

A Dell első Inspiron ultrabookja címet magáénak tudható Inspiron 14z rendkívül könnyen hordozható, nagy teljesítménnyel bír, és gyors reakcióidőt garantál. Az igazán gyors és mobil működés értekében Intel Rapid Start Technology-val látták el, így gyorsan betölt és az akkumulátor üzemideje akár 7 óra is lehet. A stílusos alumínium ház kétféle színben is elérhető lesz, Moon Silver valamint Fire Red. Az 1,87 kg-os kezdő súly és a mindössze 21 mm-es vastagság ideálissá teszi diákoknak tanuláshoz, mindennapi használathoz, hordozáshoz.

Inspiron 15R
Inspiron 15R

Inspiron 15R és 17R: családi laptopok  

Nagy felbontású kijelző, fejlett hangzás Waves MaxxAudio 3 technológiával, gyors csatlakozás és bőséges processzor-, memória- és merevlemez-opciók segítenek az ideális családi laptop kiválasztásában. A választható színes SWITCH fedlapoknak köszönhetően pedig a laptop minden használója saját hangulatához, ízléséhez alakítja a gépet. Legyen szó akár videochatről egy távoli rokonnal, a házi dolgozat megírásáról, a családi költségvetés nyomon követéséről vagy videók nézegetéséről az Intel Wireless Display segítségével, az Inspiron R pótolhatatlan családtaggá válik.

Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok a teljes körű szórakoztatáshoz

Hatalmas teljesítmény és prémium szolgáltatások sora jellemzi az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopokat. A Dell Inspiron portfoliójának bővítése, az Inspiron Special Edition laptopok fejlett multimédiás képességgel és prémium hangzással rendelkeznek, Waves MaxxAudio 4 technológiával és Skullcandy hangszórókkal, valamint AMD diszkrét grafikus kártyával az Inspiron 15R Special Edition esetében, míg az Inspiron 17R Special Editionnél NVIDIA diszkrét grafikus kártyával.

Inspiron 17R SE
Inspiron 17R SE

Ár és elérhetőség:

Az Inspiron 14z 2012. augusztustól lesz elérhető hazánkban, javasolt bruttó 269.990 Ft-os fogyasztói áron (angol lokalizációval).

Az Inspiron 15R és 17 R 2012. júniustól kerül a hazai üzletek polcaira, javasolt bruttó 199.990 Ft-os fogyasztói áron.

Az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok pedig 2012. augusztustól lesznek elérhetőek Magyarországon, javasolt bruttó 299.990 Ft-os fogyasztói áron.