Toshiba Satellite C: Széles választék mindennapos használatra

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, kiváló ár-érték arányú, új, Satellite C-sorozatú laptopjait, melyek számos különböző kialakításban készülnek. Néhány modellt 15,6”-es (39,6 cm) érintőképernyővel is elláttak. Az új, szemet gyönyörködtető megjelenésű sorozat modelljeit általános felhasználásra, azaz a legfontosabb, mindennapos számítógépes feladatok ellátására tervezték. Az új Satellite C-sorozatú notebookok az európai boltokban 2013 második negyedévétől kaphatók.

Sat_C55-A_Prod_Full_white_Mar2013_01

Széles választék mindennapos használatra

“A mindennapos használatra tervezett, kiváló minőségű, megbízható és megfizethető árú, új, Satellite C-sorozatú laptopok számos csatlakozási lehetőséggel, egyes modellek pedig tízujjas érintőképernyővel rendelkeznek” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. “Nagy örömünkre szolgál, hogy ezek a laptopok– ahogy az idei évben megjelenő más modelljeink is – már a Toshiba új, prémium kialakításának megfelelően készültek” – tette hozzá Leskó László.

A dizájn legkiemelkedőbb elemei a lekerekített sarkok, körkörösen világító bekapcsoló gomb, valamint a kijelző alatt, a bal oldalon található logó. Az új C-sorozat számos különböző színben és eltérően textúrázott felülettel érhető el. A C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 és C70D modellek matt fekete, csíkosan textúrázott burkolattal készülnek. A C55, C55D és C55t, valamint a C75 és C75D modellek számos csillogó, modern, stílusos színben kaphatók. A szigetes kialakítású billentyűzet könnyű gépelést tesz lehetővé. A Satellite C-sorozat kétféle kivitelben érhető el. A 15,6”-es (39,6 cm) modelleket és 17,3”-es (43,9 cm) notebookok egy részét HD felbontású kijelzővel látták el, a 17,3”-es (43,9 cm) változatok között HD+ felbontású is található, ezeken számos szoftver használata egyszerűbb, a videózás pedig nagyobb élményt nyújt.

ExciteWrite_Bla_Prod_Full_Beauty_with KB_Apr13_22

Interaktív felhasználás – érintőképernyős megoldások

A texturált mintás fekete Satellite C50t-t és az ezüstszínű C55t és C55Dt notebookokat a Toshiba érintőképernyővel látta el, mely funkció eddig csak a prémium kategóriás laptopokban volt elérhető. Segítségével a felhasználók maradéktalanul kihasználhatják a legtöbb modellre előtelepített, interaktív Windows 8 operációs rendszer előnyeit.

A tízujjas, vékony keretes érintőképernyőn ujjainkkal görgethetjük a weboldalakat és dokumentumokat, a menükben koppintással vagy húzással navigálhatunk, a képen megjelenő elemeket húzással rendezhetjük át, illetve csippentéssel és nyújtással nagyíthatjuk azokat.

Az új Satellite C-sorozatú számítógépek mindegyikét hétköznapi feladatok ellátására tervezték, amelybe egyaránt beletartozik az egyszerű irodai alkalmazások használata, a digitális kommunikáció, az internetezés, valamint a multimédiás tartalmak megtekintése is. HD filmeket nézhetünk, online zenét hallgathatunk, egyszerű játékokat játszhatunk otthon és akár út közben is.