Peninsula Private Residence

Peninsula Private Residence

A Peninsula Private Residence Kambodzsában, Phnom Penh város, Chrouy Changvar kerületében található.A 25 emelet magas épület a város leggyorsabban fejlődő külvárosában épül, várhatóan 2020. decemberben kerül átadásra. Az épületből gyönyörű látvány nyílik a Mekong folyóra.

A projekt fejlesztője a CC Peninsula Co. ingatlanfejlesztő társaság.

The Peninsula Private Residence egyedi megjelenésével a modern építészet ikonikus darabjának számít. A 25 emelet magas társasház 1 alagsorral rendelkezik, és 155 lakóegység került kialakításra. A lakóegységek mellett kereskedelmi egységeket is tartalmaz. A rezidencia apartmanjai stúdiólakások, és 4 hálószobás lakásokból és duplex lakásokból áll.

Az otthonok kulcsra kész állapotban kerülnek értékesítésre, a beépített gardrób helyiségek modern és időtálló bútorzattal rendelkeznek. Külön érdekessége az ingatlannak a legfelső szinten kialakított dolgozószoba egységek, amelyek hatalmas ablakai nemcsak a természetes fény maximális beengedését biztosítják, de csodálatos panorámát nyújtanak a folyóra.

A létesítményhez az alagsorban hatalmas parkoló került kialakításra. Az épület 11 féle rekreációs szolgáltatást biztosít.  Kétszintes előcsarnok társalgóval, The Peninsula Private Residence létesítményei a vidékies életmód kényelmét biztosítják a sportolási és kikapcsolódási lehetőségek széles köre révén. Parkosított kert, étkezőterasz, tetőtéri úszómedence napozóterasszal, gyermekjátszótér, edzőterem és jakuzzi áll rendelkezésre. Ezenkívül az épületben kávézó is található.

Chrouy Changvar kerületben oktatási intézmények, vendéglátóipari létesítmények, üzletek bő választéka érhető el. A rezidenciához legközelebb az Aeon Mall üzletközpont található, 8,8 kilométer távolságra.

Az épülettől a város nemzetközi repülőtere csak 13 kilométerre van, akár 40 perc autózással érhető el.