PayPal-lal is fizethetünk már az Extreme Digitalnál

Áprilistól az Extreme Digital webáruházában is fizethetnek PayPal segítségével a vásárlók. A 2001-ben alakult és mára piacvezető online műszakicikk kereskedőként számon tartott válalkozás egyik fő ismérve a rendkívül gyors házhozszállítás, így nem meglepő, hogy a vállalat a fizetések területén is gyors és biztonságos megoldásokra törekszik.

Varkonyi_Balazs

Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „A PayPal rendszere nemcsak bővíti a www.edigital.hu oldalon rendelkezésre álló online fizetési módok sorát, hanem gyors és biztonságos opciót kínál az online vásárlás szerelmesei számára. A PayPal szolgáltatás bevezetésével oldalunkon a vásárlói elégedettséget és kényelmes online vásárlást célzó törekvéseink egy újabb lépését valósítottuk meg” – mondta el az ügyvezető.

Damien Perillat, a PayPal Közép- és Kelet-Európáért felelős igazgatója a következőket nyilatkozta: „Boldogok vagyunk, hogy ezentúl az Extreme Digital vásárlói is igénybe vehetik rendszerünket annélkül, és így annélkül fizethetnek, hogy pénzügyi adataikat ki kellene szolgáltatniuk, mint a hagyományos online fizetések esetében. Hisszük, hogy a PayPal globális tapasztalatai segítenek majd még több vásárlót elérni ennek a sikeres vállalkozásnak országhatárokon belül és kívül egyaránt. Függetlenül attól, hogy okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel fizetnek a vásárlók, csak két kattintás a folyamat ” – tette hozzá Damien Perillat.

Az Extreme Digital jelenleg Magyarország és a régió egyik vezető műszaki cikk kereskedője, 2011-ben az „Év honlapja 2011 különdíj”, illetve 2011-ben és 2012-ben is „Ország Boltja díj” nyertese. A vállalkozás Magyarország mellett Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Horvátországban van jelen.