Nők Lapja Café mobilalkalmazás

Mobilalkalmazással készül az ünnepekre a Nők Lapja Café. A piacvezető női portál már iPhone, Android és WindowsPhone alkalmazásként is elérhető.

Nők Lapja Café mobilalkalmazás
Nők Lapja Café mobilalkalmazás

Az okostelefon-vásárlási láz minden évben a karácsonyi időszakban éri el a csúcspontját, az ünnepek alatt világszerte több millió új készüléket aktiválnak, és százmilliós nagyságrendben töltenek le alkalmazásokat. Mivel férfiak és nők már közel egyenlő arányban vásárolnak okostelefont, a Sanoma Media Budapest legnépszerűbb női termékével lepi meg a hölgyeket. A Nők Lapja Café három verzióban, iPhone, Android és Windows Phone készülékekre is elkészült, így a legnépszerűbb okostelefonok költözik be a női táskákba.

Az alkalmazással bárhol, bármikor elérhetők az Nők Lapja Café cikkei: a családdal, egészséggel és párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó írások mellett a divatvilág újdonságai, változatos receptek és a legfrissebb sztárhírek is helyet kapnak, csakúgy, mint a népszerű Cafeblog és képeslap-küldés. A Horoszkóp sem maradhatott ki: a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is tartalmazza az applikáció.

Funkciók:

– Hírek, cikkek – minden, ami egy nőnek fontos, egy helyen
– Horoszkóp: napi, heti, havi, hétvégi szerelmi horoszkóp
– Napi kínai mantra
– Angyalhoroszkóp
– Holdnaptár
– Nők Lapja Café Galéria
– Cikkek megosztása e-mailben és Facebookon
– Szerencsesüti – mit üzen ma?
– Erénykerék – napi iránymutatás idézetekkel

Az alkalmazás letölthető:

iPhone-ra: https://itunes.apple.com/hu/app/nok-lapja-cafe/id575146197?ls=1&mt=8

Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanoma.nlcafe

A Windows Phone verziót néhány napon belül itt:

http://www.windowsphone.com/hu-HU/store/publishers?publisherId=SanomaMedia