Négy újabb túlhajtási világrekord ASUS ROG alaplapokkal

Az ASUS teljesítményre kihegyezett márkája, a ROG továbbra is a túlhajtási világbajnokjelöltek egyik legnagyobb támasza. Az Intel® és AMD processzorokhoz tervezett alaplapokkal több új, friss rekord is született a CPU-órajel, a SuperPi 32M és a wPrime 32M/1024M kategóriákban, igazolva, hogy a ROG az élen jár a rendkívül jól tuningolható és extra stabil alaplapok készítése terén.

PR ASUS ROG Andre Yang Super Pi 32M World Record
PR ASUS ROG Andre Yang Super Pi 32M World Record

A legjobb platform túlhajtáshoz és új rekordokhoz
A ROG alaplapok elképesztő teljestményének forrása a kiemelkedő minőség. Az intelligens tervezés, a legkiválóbb alkatrészek és a tartós anyagok pedig mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az alaplapok túléljék a mindenre elszánt túlhajtási kísérleteket. Mindezeken felül pedig a folyamatos csúcsteljesítményre tervezett ROG alaplapok számos túlhajtási és tuningorientált extra funkciót is tartalmaznak, nem csoda hát, hogy a legkedveltebb választásnak számítanak a teljesítmény szerelmesei körében, akik a PC-jükből az utolsó cseppet is ki kívánják facsarni. A túlhajtók közösségének kiszolgálása nem ér véget egy terméknél: többféle termékcsaládra is kiterjed, Intel® és AMD alapú modellekre egyaránt.

Négy új világrekord
A ROG Maximus V Extreme megjelenése óta rendre döntögeti a rekordokat: ezúttal egy új SuperPi 32M rekordot sikerült beállítani a berlini ROG Camp alatt. Az Andre Yang, a ROG vezető tuningosa által felügyelt új rekord 4 perc 42,656 másodperc, ami a korábbi 4 perc 43 másodperchez képest lényeges továbblépést jelent. A rekordot egy Intel® Core i7-3770K processzor használatával sikerült felállítani.

Egy szintén Andre által kezelt, AMD FX-8350 processzoros ROG Crosshair V Formula-Z alaplappal pedig a meglévő CPU-Z processzorfrekvencia-rekordot sikerült megdönteni, a CPU-t egészen 8670,22 megahertzig húzva.

Ezzel egyidőben pedig a Hong Kong-i John Lam (a HKEPC-től) a ROG Crosshair V Formula-Z-vel állított be két világrekordot a wPrime teszten. A 32 megabájtos teljesítményeredmény 4,532 másodperc, az 1024 megabájtos eredmény pedig 143,766 másodperc lett. John egy AMD FX-8350 processzort használt a két rekord eléréséhez.

A világrekordokkal és a mögöttük álló személyekkel és termékekkel kapcsolatos további információ a ROG hivatalos webhelyén olvasható:

http://rog.asus.com/183622012/overclocking/8-67ghz-fx-8350-and-more-as-rog-smashes-world-records

Andre Yang eredményeiről pedig az alábbi webhelyen olvashatók további részletek:

http://rog.asus.com/178522012/overclocking/7ghz-core-i7-3770k-hits-superpi-32m-world-record-by-andre-yang/