Microsoft: új egerek és billentyűzetek Windows 8-hoz

Az elmúlt 30 évben a Microsoft olyan hardvereket mutatott be, amelyekkel a felhasználók könnyebben kezelhették a Windows rendszert. Ma a Microsoft Hardware folytatja ezt a hagyományt, és olyan új eszközöket vezet be, amelyek nagyszerűen működnek együtt a Windows 8-cal.

Wedge Touch Mouse

Teljes funkcionalitás ultrakompakt kivitelben, amely a mobil életvitelhez elengedhetetlen. A Wedge Touch Mouse olyan kicsi, hogy elfér a zsebben, de minden szükséges funkcióval fel van szerelve.

·    Művészi és minimalista dizájn, amely ráadásul kábelek és USB vevő nélkül érkezik. Egyszerűen kapcsolja be, és a Bluetooth-képes laptoppal összekötve minden gond nélkül használhatja.

·    A Microsoft BlueTrack technológia lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felületen használhassa, legyen az tárgyalóterem, kávézó vagy az otthoni kanapé.

·    Beépített Hátizsák-mód, amivel az egér a hozzá párosított laptoppal együtt lép alvó üzemmódba, így takarítva meg energiát.

·    Ár: 19,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)

Wedge Mobile Keyboard

Az új, ultravékony billentyűzet teljes funkcionalitást, hatékonyságot és sebességet hoz a táblagépek mellé. Kifejezetten a tablet felhasználók igényeihez lett szabva, tartalmazza a legfontosabb Windows gyorsbillentyűket és média gombokat.

·    Könnyű súlyú dizájnjának köszönhetően egyszerű magunkkal vinni, teljes billentyűzetkiosztása miatt pedig rendkívül könnyű és kényelmes a gépelés.

·    Ellenálló fedele nemcsak a karcolások ellen véd, de egyben tablet állványként is funkcionál. Csak hajtsa vissza, ha nem használja, és a billentyűzet kikapcsol!

·    Bluetooth technológia. Sem kábel, sem vevőegység nem szükséges a használatához.

·    Ár: 22,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)

Sculpt Touch Mouse

Kényelem és hordozhatóság egyben. Ez az egér nagyszerű választás a könnyű navigációhoz a Windows 8 rendszerben.

·    Négyirányú érintésérzékeny felület. Egyetlen ujjal lapozhat fel, le és oldalra, válthat dokumentumok között, és könnyedén kezelheti a Windows 8 indító képernyőt.

·    Bluetooth technológia. Sem kábel, sem vevőegység nem szükséges a használatához.

·    Ár: 13,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)

Sculpt Mobile Keyboard

A hordozhatóság, kényelem és produktivítás ideális egyensúlya. Teljes méretű billentyűzet a Microsoft Comfort Curve dizájnjával és Bluetooth technológiával kiegészítve. A Sculpt Mobile Keyboard az ideális útitárs.

·    Könnyű és ellenálló, így tökéletes az utazás közbeni munkához.

·    A Comfort Curve tervezésnek köszönhetően a kezek természetes pozícióban vannak, csökken a fáradtságérzet és a csuklófájdalom esélye.

·    Energiatakarékos üzemmód, amely egy bizonyos inaktivitás után automatikusan kikapcsolja a billentyűzetet. Egyetlen gomb megnyomásával visszakapcsolható.

·    A Magyarországon érvényes ajánlott fogyasztói ár később kerül meghatározásra

Microsoft Touch Mouse – fejlesztett műveletek Windows 8 rendszerhez

Ahogy megígértük, a Microsoft Touch Mouse új funkciókkal gazdagodik, amelyeket kifejezetten a Windows 8 felhasználói felületéhez terveztünk.

·    Egyujjas mozdulatokkal lehetőség van fel, le, illetve oldalra mozogni a képernyőn.
·    Kétujjas mozdulatok alkalmazásokat kezelnek, váltanak az aktív appok között, és parancsokat jelenítenek meg.
·    A háromujjas mozdulatok kezelik a nagyítást és kicsinyítést.
·    Hüvelykujjal lehet előre és hátra navigálni az alkalmazásokban.
·    Ár: 21,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)

Az első egér bemutatása óta a Microsoft Hardware Group azon dolgozik, hogy a Windows lehetőségeit a lehető legkönnyebben kezelhetővé tegye. Az új kiegészítők a Windows 8 rendszerhez lettek optimalizálva, és olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint a Bluetooth kapcsolat, a BlueTrack, amelynek köszönhetően az egér szinte bármilyen felületen működik, és egyedi funkciók, melyekkel a felhasználók gyorsan és könnyen kiismerhetik magukat a Windows 8-ban. Asztali számítógépek, laptopok és táblagépek felhasználói egyaránt a legjobb élményt kapják ezekkel a termékekkel.

Asztali gépektől notebookokon át táblagépekig a Microsoft új kiegészítői a tökéletes társak a Windows mellé.