Huawei UltraStick E3331 a világ legkisebb adatkártyája

A Huawei a Las Vegas-i CES 2013 szakkiállításon mutatta be a világ legkisebb adatkártyáját, az UltraStick E3331-gyet. A mindössze 7 milliméter keskeny, 67,5 milliméter hosszú és 25,5 milliméter széles eszköz funkcionálisan és stílusában is jól illeszkedik a könnyű, hordozható laptopokhoz. Az adatkártya-modem 21 Mbps letöltési sebességre képes HSPA+ hálózatban” továbbá IPV6 hálózaton is működik, amelyekre a Huawei Hi-Link technológiájának köszönhetően mindössze 15 másodperc alatt kapcsolódik.

Huawei UltraStick E3331 a világ legkisebb adatkártyája
Huawei UltraStick E3331 a világ legkisebb adatkártyája

„A mobilkészülékek, laptopok és digitális fényképezőgépek jellemzően egyre könnyebbé és vékonyabbá válnak. A Huawei is ezt a trendet követi mobil szélessávú eszközeinek fejlesztése során. Az UltraStick E3331 adatkártya ennek egyik bizonyítéka, olyan termék, ami egyre több emberhez juttatja el a korszerű technológiát” – mondta Wang Yeh Biao, a Huawei adatkártya-termékcsoportjának igazgatója.

A Huawei következő generációs adatkártyája az E369 sikerére építkezik, de az UltraStick E3331 még elődjénél is vékonyabb és könnyebb.