HP Compaq Pro 6300 All-in-One és HP Compaq Elite 8300 All-in-One üzleti PC

A HP üzleti gépekkel bővíti all-in-one asztali PC-kínálatát: a kis helyigényű gépek megbízható működést és a továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a felhasználóknak.

HP Compaq 6300
HP Compaq 6300

Az új all-in-one gépeket úgy tervezték, hogy vállalkozásokban is költség-, hely- és energiatakarékos alternatívái lehessenek a hagyományos asztaligép-megjelenítő kombinációnak. Ezek a gépek a kormányzati, egészségügyi, oktatási és lakossági vásárlók szempontjainak is megfelelnek. Az új termékvonal tartalmaz érintőképernyős kivitelt is, amely a HP e területre visszanyúló 30 éves technológiai és innovációs tapasztalatán alapulnak.

A HP két egybegépet mutatott be:

∙    a HP Compaq Elite 8300 All-in-One-t, legmagasabb minőségű all-in-one üzleti személyi számítógépét, biztonsági és menedzsment képességekkel és opcionális érintőképernyővel
∙    a HP Compaq Pro 6300 All-in-One-t, mely a hatékonyságnak, teljesítménynek és használhatóságnak optimális kombinációja, és eleget tesz az üzleti világ és a közszféra mindennapi számítástechnikai követelményeinek

Okos tervezés a még nagyobb hatékonyságért

A HP Compaq Elite 8300 All-in-One üzleti PC a HP legerősebb és multimédia-lehetőségekben gazdag all-in-one személyi számítógépe. Megbízható teljesítményt és az intuitív érintőképernyő élményét nyújtja az igényes üzleti felhasználóknak. Vonzó, helytakarékos megoldást jelent többek között ügyfelek számára kialakított munkaterületeken vagy kioszkokban is. A gép megjelenítője 58,4 cm átmérőjű, full HD felbontású, beépített, 2 megapixeles webkamerával és kettős mikrofonnal is választható. Az SRS Premium Sound PRO szintén alapösszetevője a gépnek, így zajosabb környezetben is jó minőségű hangélményt nyújt.

A gépet kiemelkedő teljesítményű, harmadik és második generációs Intel  Core  vPro  processzorok működtetik, Intel HD Graphics-szal, vagy diszkrét grafikus alrendszerrel szerelt modellek is elérhetők a képanyagok és multimédiás tartalmak minőségi élményéért. Az Intel Smart Response technológia lemez gyorsítótárazása olyan teljesítményt nyújt, amely általában az SSD meghajtók sajátja, miközben a nagy merevlemez meghajtók adattárolási kapacitásával is rendelkezik.

Az érintési funkcióval kiegészített HP Compaq Elite 8300 Touch All-in-One multitouch, optikai technológiát alkalmaz, így interaktív egészségügyi, kiskereskedelmi és más alkalmazásokhoz használható. A multitouch technológia képes több ujj érzékelésére is, így lehetővé teszi a gesztusok használatát, és a HP érintés-alapú fedélzeti programcsomagja pedig a fájlok, média- és üzleti alkalmazások használatát teszi intuitívvá.

Az üzleti HP Compaq Pro 6300 All-in-One személyi számítógépet megbízható és egyenletes teljesítményű működésre tervezték. A nem-érintőképernyős PC harmadik és második generációs Intel Core processzorokkal működik, opcionálisan diszkrét grafikai alrendszerrel is beszerezhető a stabil teljesítmény biztosítása érdekében. A konfigurációk könnyen menedzselhetők, helytállnak növekvő üzleti környezetben, akár kormányzati szervek számára is jól használhatók. Képátlójuk 54,6 cm-es (21,5 hüvelykes), kijelzőjük full HD felbontású LED háttérvilágítással, beépített sztereó hangszórókkal és opcionális 2 megapixeles webkamerával kaphatók.

Az új üzleti all-in-one gépek többlépcsős kliensoldali biztonsági funkciókat tartalmaznak, melyek védik az adatokat, eszközöket és felhasználói azonosítókat. Az egyszerű, központosított telepítés a HP ProtectTools segítségével olyan védelmi funkciókat biztosít, mint például a merevlemez-titkosítás, HP Arcfelismerés, HP Disk Sanitizer és a HP File Sanitizer.   A BIOS Védelem  hardver-szintű védelmet kínál a vírus támadásokkal és egyéb biztonsági fenyegetésekkel szemben.

Mind a két most bejelentett asztali számítógép előre telepített Microsoft  Windows rendszerrel kapható. A Microsoft 2012-ben Az Év Kommunikációs Piacot Gyorsító Partnerévé választotta a HP-t, ezzel is elismerve, hogy a vállalat haladó tevékenységet végez a Microsoft termékek értékesítésében, ez pedig azonnali hozzáférést biztosít az a közös munkát lehetővé tevő alkalmazásokhoz.

Az üzleti asztali gépek lehetővé teszik a HP Client Management eszközei közötti választást is, és rendelkeznek az új HP Premier Image-dzsel, amely üzleti szoftverek és vírusvédelem teljes készletét tartalmazza, miközben nélkülözi a próbaverziós szoftvereket és egyéb zavaró előretelepített összetevőket. A globálisan egységes értékesítési csomag tovább egyszerűsíti a vállalati rendszerek telepítését és felügyeletét, míg a több mint 115.000 órás, többlépcsős tesztelési folyamat biztosítja a tartós befektetést.