Hordozható USB töltők a Sonytól

A Sony legújabb, hordozható USB töltőivel többé nem fordulhat elő, hogy a legfontosabb pillanatokban merüljön le mobiltelefonunk, vagy más hordozható digitális eszközünk.

Sony CP-F1L
Sony CP-F1L

Az ultravékony alumínium vázzal és könnyű lítium-ion polimer akkumulátorral ellátott CP-F1L és CP-F2L típusú töltők esetében minden tulajdonság adott, hogy valódi segítséggé váljanak a mindennapokban.

A 9,4 mm vastagságú és 125 g súlyú CP-F1L akkumulátor nagy teljesítményű 1.5A-s kimenettel és 3500 mAh kapacitással rendelkezik, ami egy okostelefont másfélszer tud újratölteni.

A 3,5 mm-rel vastagabb és 50 grammal nehezebb (198 g), de kétszer nagyobb teljesítményt kínáló CP-F2L 2.1A-es kimenettel rendelkezik, és két USB kimenetének köszönhetően egyszerre több hordozható eszközt is képes tölteni.

Mindkét eszköz hálózatról és a számítógép USB portjáról is tölthető. Az eszközökhöz mellékelt hálózati adapterrel pedig egyszerre tölthető az akkumulátor és egy másik hordozható eszköz is. A menet közbeni kényelmes töltéshez mindkét modellt ellátták egy 50 cm hosszú micro USB kábellel.

A Li-ion polimer akkumulátorok egy év használat után is produkálni tudják töltési kapacitásuk 80%-át, és 500 alkalommal tölthetőek újra.

Mindkét modellt 50%-os töltöttségi szinttel árusítják, hogy már a vásárlás pillanatától kezdve használhatóak legyenek.

A készülékek 2012. december közepétől kezdve lesznek elérhetőek Európában.

Technikai specifikációk: