Élesztőház

Élesztőház

Az Élesztőház Budapest 09. kerületben a Tűzoltó utca 22-ben található. A 2013-ban történt nyitása óta főváros egyik legnépszerűbb turista attrakciójának számít a hazai és külföldi sörrajongók körében. Az Élesztőházban nemcsak kóstolni lehet, de BREW!STUDIO sörfőző tanfolyamán akár a sörfőzés ősi mesterségének titka tanulható ki.

Az elmúlt években a tulajdonosok törekvésének hála egyedi formációkkal gyarapította a ház profilját. Az egykori üvegfúvó épület napjaink leglátogatottabb komplexumává vált.  A kézműves sörök különlegességeinek és limitált szériák felvonultatása mellett az Élesztőházban megtalálható Közép-Európa első Cask-Ale Bárja, ahol brit hagyományok alapján készült könnyed gyümölcsös zamatú „real ale” sört csapolnak.

A kávé, a tea és csokoládé szerelmesei sem maradnak szomjan, a Rengetes Romkaféban kellemes és barátságos környezet fogadja a betérőket.

elesztohaz budapest

Az Élesztőház egyik lakásában Lakásétterem  működik, ahol gasztronómiai rendezvényeken kívül a közös főzés örömét lehet megtapasztalni.

Sörturisták a Hopsteal részlegében akár komlópárnára is lehajthatják a fejüket, de ha a szomjúságtól felébrednének a minibár bőséges magyar kézműves söreiből lehet választani.

A borkedvelők a VinoPiano Bor &Tapas Bár ital és ételkollekcióiból választhatnak, a bár egy új koncepció részét képezi az Élesztőház repertoárjában, a vendégek legnagyobb megelégedésére.

A sörök, és borok mellé finom étel is dukál, a Butcher’s Kitchen kitűnő hentes ételeket kínál.

Vasárnaponként az udvaron a Pancs Gasztroplacc termelői piacé a főszerep, ahol a népszerű vegán termékek mellett hagyományos termelői zöldségekhez, gyümölcsökhöz és füstöltáruhoz lehet hozzájutni.