Casablanca Pool Villas

Casablanca Pool Villas phuket

A Casablanca Pool Villas Thaiföld Phuket szigetén, Pa Khlok városában található. Az új, és egyedülálló villaprojekt Phuket szigetének egyik legelegánsabb környékén, Yamu luxus villákkal övezett területén található. Az ingatlan projekt 11 villából áll.

A projekt fejlesztője az Andanapa Real Estate ingatlanfejlesztéssel foglalkozó társaság, amelynek már több éves tapasztalata van a modern és luxus kialakítású villaprojektek területén.

A Casablanca Pool Villas dizájnjának kialakításánál a tervezők számos különleges nemzetközi elemet használtak fel, Marrakesh, Balinéz, Kínai-Portugál ihletésű elemeket vonultatnak fel az épületek kialakítása során. A kultúrájában gazdag szigeten ez a projekt az első, amely gondosan összeállított és kevert elemekkel rendelkezik. Ezek a részletek, a kombinált formatervezési koncepció révén lenyűgöző, letisztult hangulatot teremtenek a belső és külső térben egyaránt.

Casablanca Pool Villas phuket

A nagy ívek, a hatalmas üveg tolóajtók maximalizálják a természetes fény bejutását.

A villák 2-3 hálószobával rendelkeznek, és ezek területe 200-300 négyzetméter. A vevők ízlésének és igényéhez alkalmazkodva, egyedi kérésre a villák belső tere testre szabható.

Casablanca Pool Villas minden villájához saját medence tartozik, a hálószobából is megközelíthetően. A nappaliból tágas kilátás nyílik a medencére és a kertre. A medence és a ház környezete a mediterrán életérzés megjelenítésére hivatott.

A Casablanca Pool Villas épületeitől a legközelebbi üzletközpont a Premium Outlet, és a Boat Avenue Cherngtalay található 11 és 15 kilométer távolságra. A strandolási lehetőségre a legközelebb a Cape Yamu Beach van, 3 perc alatt érhető el autóval.