Bővíti a Telekom az iPad minit értékesítő üzletei körét

A Telekom kibővíti azon értékesítési pontjainak számát, ahol az iPad mini 16 GB készülék megvásárolható. Ennek köszönhetően 2013. február 14-től már közel 90 üzletben – a teljes T-Pont hálózatban és a kijelölt partner üzletekben – válik elérhetővé az iPad táblagép-család legnépszerűbb iPad mini tagja, 16 GB kapacitással, fekete és fehér színekben.

Mint ismeretes, a Telekom a távközlési szolgáltatók közül elsőként, január 28-án kezdte meg a negyedik generációs iPad Wi-Fi + 3G/LTE, az iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE és az iPad 2 Wi-Fi + 3G magyarországi értékesítését. Az új iPadeket a Telekom kedvező áron, otthoni és mobilinternet-csomagokkal együtt  kínálja, amelyek Arany és Platina szintű ügyfelei számára, akár 0 Ft-os kezdőrészlettel, 24 havi részletfizetéssel is elérhetők. Az iPhone5 és a negyedik generációs iPad készülék mellett már az iPad mini táblagép is használható a Telekom 4G/LTE hálózatán, így a cég ügyfelei már ezeken a készülékeken is élvezhetik az LTE szolgáltatás előnyeit, mint például a nagyobb sebesség és a kisebb válaszidő.

További információ és feltételek az árakkal és az elérhető internetcsomagokkal kapcsolatban a www.t-mobile.hu  és www.t-home.hu címen olvashatók. További információ az iPad-ről: www.apple.com/ipad/.